Mersin'in Yıldız Okçuları Avrupa Yolcusu - Son Dakika
Spor

Mersin'in Yıldız Okçuları Avrupa Yolcusu

Mersin\'in Yıldız Okçuları Avrupa Yolcusu

Mersinli okçular dünya şampiyonu Aleyna Akçınar ile Türkiye 3’üncüsü Betül Demir, 19-24 Mayıs 2014 tarihlerinde Slovenya’nın Ljubljana kentinde yapılacak olan Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye’yi temsil edecek.

10.05.2014 15:35

Mersinli okçular dünya şampiyonu Aleyna Akçınar ile Türkiye 3'üncüsü Betül Demir, 19-24 Mayıs 2014 tarihlerinde Slovenya'nın Ljubljana kentinde yapılacak olan Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek.

Nokta Okçuluk Mersin Spor Kulübü sporcularından Dünya Şampiyonu Aleyna Akçınar ile Türkiye üçüncüsü Betül Demir Türkiye Okçuluk Federasyonu Başkanlığı tarafından 9-18 Mayıs 2014 tarihleri arasında Antalya ilinde yapılacak Gençler-Yıldızlar Milli Takım kampına davet edildi.

Dünya şampiyonu milli okçu Aleyna Akçınar, kampa katıldığı için çok mutlu olduğunu belirterek, "Kampta eksikliklerimi giderip. Slovenya'nın Ljubljana kentinde yapılacak olan Gençler Avrupa Şampiyanası ve Junior Cup 1. ayak yarışlarında ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Bireysel yarışlarda derece alarak Türk Bayrağı'nı dalgalandırmayı hedefliyoruz" dedi.

Türkiye üçüncülüğü bulunan okçu Betül Demir ise kampa davet edilmenin yanı sıra ilk defa milli formayı giyeceği için çok heyecanlı olduğunu ifade ederek, "Aleyna ve diğer takım arkadaşlarım gibi ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek ve bayrağımızı göndere çekerek dalgalandırmak istiyorum. Antrenörüm Aytekin Ataş'a bugüne kadar göstermiş olduğu özveri ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Türkiye Okçuluk Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Aytekin Ataş da, "Bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmaların ve emeklerimizin karşılığı olarak sporcum Aleyna Akçınar Fransa'da yapılan yarışlarda Dünya Şampiyonu olarak öncelikle ülkemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil ederek bizlere göstermişlerdir. Şimdi ilimizden iki sporcu milli takım formasını giyiyor. Mersin Okçuluk tarihinde 40 yıldır bir ilki gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz ve amacımız bu sayıyı artırarak daha fazla sporcuyu milli takıma göndermek olacaktır. Başarılarımıza ortak olan herkese teşekkür ediyor, sporcularıma ve milli takımımıza başarı diliyorum" ifadelerini kullandı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Mersin'in Yıldız Okçuları Avrupa Yolcusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement