Mersin Kötü Gidişe Dur Demek İstiyor - Son Dakika
Spor

Mersin Kötü Gidişe Dur Demek İstiyor

Mersin Kötü Gidişe Dur Demek İstiyor

İlk yarının flaş ekiplerinden Mersin, ikinci devreye umduğu gibi başlayamadı.

20.03.2015 20:48

Spor Toto Süper Lig'in 25. hafta mücadelesinde, üç maçtır galibiyet hasreti çeken Mersin İdmanyurdu, sahasında, geçen hafta Trabzonspor'u devirerek moral bulan Gaziantep'i ağırlayacak.

Konuk ekipte golsüz ve galibiyetten uzak geçen dört haftalık aranın ardından gelen Trabzonspor zaferiyle yüzler gülüyor. Buruk, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, yaptıkları çalışmalarla oyuncularına geçen haftaki Trabzonspor galibiyetini unutturup, ligin devam ettiğini hatırlatmaya çalıştıklarını belirtti.

Daha önce topladıkları puanları bir kenara bırakıp, kalan 10 haftalık döneme konsantre olmaya çalıştıklarını ifade eden Buruk, şunları söyledi:

"Mersin İdmanyurdu bizim için başlangıç maçı olacak. Ofansif anlamda ve kendi sahasında iyi olan bir takıma karşı oynayacağız. Son haftalarda iyi oynayamıyorlar ama ligin başarılı takımlarından biri. Bu maçı kazandığımızda rakibin puan olarak üzerine çıkma şansımız var."

Buruk, Mersin İdmanyurdu ve Akhisar Belediyespor maçlarıyla, ligin ilk yarısında yakaladıkları seriyi tekrarlamak istediklerini sözlerine ekledi.

Ev sahibi ekipte ise üç maçlık mağlubiyet serisi moralleri bir hayli bozmuş durumda. İlk yarının flaş ekiplerinden olan Mersin, Bursa mağlubiyetinin ardından evinde Trabzonspor'a karşı farklı mağlup olmuş ve son olarak ise Eskişehirspor deplasmanından da 2-0'lık yenilgiyle dönmüştü. Tekrar çıkışa geçmenin hesaplarını yapan Rıza Çalımbay, Gaziantep maçıyla temiz bir sayfa açmak istiyor.

Mersin ekibinde sakatlıkları süren kaleci Nihat Şahin ve Güven Varol'un durumu maç saatinde belli olacak. Konuk ekipte ise kart cezası bulunan Chibuike bu maçta forma giyemeyecek.

MUHTEMEL KADROLARMersin İdmanyurdu'nun muhtemel ilk 11'i: Mihaylov, Efe, Mitroviç, Servet, Vederson, Murat Ceylan, Serkan Balcı, Nakoulma, Tita, Sadıku, WellitonGaziantepspor'un muhtemel ilk 11'i: Karcemarskas, Elyasa, Erdem, Emre, Şenol, Mustafa, Chico, Barış, Vitor, Vranjes, Muhammet Demir

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Mersin Kötü Gidişe Dur Demek İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement