İspanya 1 Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Barcelona'nın yıldız oyuncusu Arjantinli Lionel Messi ile babası Jorge Horacio Messi hakkında vergi kaçırdıkları iddiasıyla dava açıldı.
İspanyol haber ajansı EFE'de yer alan haberde, Barcelona Savcısı Raquel Amado'nun, yaklaşık 4 milyon avroyu bulan vergi kaçakçılığına karıştıkları iddiasıyla Messi ve babası hakkında dava açtığı belirtildi.
Savcı Amado'nun, Messi ve babasının 2007, 2008 ve 2009 yıllarındaki gelir vergisi beyanlarında 4 milyon avroyu aşan usulsüzlük yaptığını iddiasıyla ilgili dilekçesini mahkemeye sunduğu öğrenildi. - Madrid
Son Dakika › Spor › Messi'ye Vergi Kaçakçılığı Suçlaması - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.