Mete Düren, Bruma İçin Galatasaray'a Yol Gösterdi - Son Dakika
Spor

Mete Düren, Bruma İçin Galatasaray'a Yol Gösterdi

Mete Düren, Bruma İçin Galatasaray\'a Yol Gösterdi

TFF Basın Sözcüsü Mete Düren, Bruma'nın sözleşmesinin dondurulamayacağını söylerken sarı-kırmızlılara problemin çözümüyle ilgili yol gösterdi.

22.01.2014 13:47  Güncelleme: 14:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Kupası'nda Tokatspor'la oynanan maçta sakatlanan Galatasaraylı Bruma'nın sözleşmesinin dondurulması ile ilgili Futbol Federasyonu Basın Sözcüsü Mete Düren, NTV Spor'a açıklama yaptı.

"SÖZLEŞME DONDURMA DİYE BİR PROSEDÜR YOK"

Bruma'nın sözleşmesinin prosedür gereği dondurulamayacağını belirten Mete Düren, "Takımların hesapta olmayan sakatlıklardan dolayı yabancı sorunları oluyor. Ancak federasyondan sözleşme dondurmak diye bir prosedür yok" dedi.

DELGADO ÖRNEĞİNİ VERDİ

Beşiktaş'ta yöneticilik yaptığı dönemde Arjantili oyuncu Mathias Delgado ile buna benzer bir sorun yaşadıklarını hatırlatan Düren, Sarı-kırmzılılara problemin çözümü için yol gösterdi. Mete Düren, "O dönem Delgado'nun sözleşmesini iptal edip o sözleşmeyi federasyona yollamıştık. Ardından futbolcu ile ayrı bir sözleşme yapıp onu da kulübün kasasına koymuştuk. Daha sonra oyuncu tekrar sahalara dönecek duruma geldiğinde bu sözleşmeyi yeniden devreye sokmuştuk" ifadelerini kullandı.

"TALEP GELİRSE KARAR OLUMSUZ OLUR"

Mete Düren, Galatasaray'dan sözleşmenin dondurulması yönünde bir talep gelmesi durumunda ise kararlarının olumsuz olacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Mete Düren, Bruma İçin Galatasaray'a Yol Gösterdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • SİBEL TIRNOVA: aynı olay f.b nin başına gelse bir gecede oturur madde eklersiniz..koskoca takımı batıran şikeye göz yuman tff başkanı hala koltuktaysa ADALET bitmiştir neyi tartışıyoruz.... 32 8 Yanıtla
  • karaçocuk: Bu Mete DÜREN maşallah her şeyi çok biliyor da, Beşiktaş Avrupa kupalarına katılamama cezası aldığında neredeydi. Yıldırım Başkanın yamağı olarak görüyor ve Beşiktaş camiasının bu adamdan ve yancısı Demirören den bir an önce kurtulmasını temenni ediyorum. Yuh Mete Düren Yuh. 36 4 Yanıtla

Advertisement