MHK Başkanı Serdar Tatlı, G.Saray-Kasımpaşa maçının VAR kayıtlarını inceledi - Son Dakika
Spor

MHK Başkanı Serdar Tatlı, G.Saray-Kasımpaşa maçının VAR kayıtlarını inceledi

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Serdar Tatlı, tartışmalı pozisyonlarıyla gündemdeki yerini hala koruyan Galatasaray-Kasımpaşa maçının VAR kayıtlarıyla ilgili inceleme başlattı. Kayıtları dinleyen ve kurul üyelerine bilgi veren Tatlı'nın maçta görev alan hakemlerle alakalı alacağı karar merakla bekleniyor.

17.02.2021 15:08  Güncelleme: 16:48

Spor Toto Süper Lig'in 25. Haftasında oynanan ve Galatasaray'ın Kasımpaşa'yı 2-1 yendiği mücadelede, Kerem Aktürkoğlu ile Varga arasında yaşanan pozisyon hala gündemdeki yerini koruyor.

Sabah'ın haberine göre, Galatasaray-Kasımpaşa maçında büyük tartışmalara neden olan Kerem Aktürkoğlu - Kevin Varga arasındaki pozisyon için MHK Başkanı Serdar Tatlı, VAR kayıtlarını dinledi ve kurul üyelerine bilgi verdi.

ALACAĞI KARAR MERAKLA BEKLENİYOR

Serdar Tatlı'nın VAR kayıtlarını dinlemesinden sonra maçın hakemleriyle ilgili ne karar alacağı merakla bekleniyor. Maçın orta hakemliğini Erkan Özdamar yaparken, VAR'ın başında ise Fırat Aydınus yer alıyordu.

KASIMPAŞA: FUTBOLUMUZDA KARA BİR LEKE OLARAK YERİNİ ALDI

Galatasaray maçındaki tartışmalı pozisyonlara tepki gösteren Kasımpaşa kulübü, maçtan sonra sert bir açıklama yayımlamıştı.

Lacivert-beyazlılar yaptığı açıklamada şu ifadelere yer vermişti:

"Süper Lig'in 25'inci haftasında Türk Telekom Stadı'nda Galatasaray ile oynadığımız maçta, bu sezonki skandal hakem kararlarının bir devamını izledik. Müsabakanın 54'üncü dakikasında futbolcumuz Varga'ya ceza alanı içinde yapılan faulde verilmeyen penaltı, futbolumuzda kara bir leke olarak yerini aldı. Maç esnasında futbolcularımıza yönelik yapılan faulleri görmezden gelen hakemler tarafsızlığını yitirmiştir."

MHK Başkanı Serdar Tatlı, G.Saray-Kasımpaşa maçının VAR kayıtlarını inceledi

Son Dakika Spor MHK Başkanı Serdar Tatlı, G.Saray-Kasımpaşa maçının VAR kayıtlarını inceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (48)

  • GS: Yahu bırakın şu muhabbeti ya. Var olmasaydı geçen yıl kim düşecekti acaba.. Hani biri adli bakımdan itiraz eder diye düşmeyi kaldırdı adamlar... FutbolAdaletsizlik 36 33 Yanıtla
    hakan: ya galatasaray varsa leke vardır. 38 41
  • Cesur01 : Yine galatasaraya algi operasyonu yapiliyor 35 34 Yanıtla
  • ...: Eee ? Sonuç ? Galatasarayı kollamaya devam. 34 31 Yanıtla
  • Mhk şike: Her yıl olduğu gibi galatasaray kollanıyor. Fenerbahçenin formasında yer alan halley'in yıldızı bile bunların yıldızından daha şereflidir 25 24 Yanıtla
  • Ahmet : Alanya gs maçının hakemei zorbay küçük oldu gs ye hayırlı olsun alt yapı hocalarının oğlu geldi artık totoda gs ye oynarım 25 21 Yanıtla
  • HADİ ORDAN : İş Galatasaray olunca inceleme başlatılmış. 23 22 Yanıtla
  • Sikesiz lig: Fenerin ofsayt diye verilmeyen golü'nün var görüntüsünü neden dıger taraftan çekmemiş? Ozaman hangi oyuncu önde rahat görülülür. Sadece bu görüntüyü incelesin şike bu ligte nasıl var anlayacaklar.Fener GS BJK ilk üç yapmak için Federasyon ortaklı şike var. Türk futbolu ve Türk futbolcusunu bitirdiler yazık.... 30 7 Yanıtla
  • rezillik: hakemlerde insan hata yapabilir açıklamalarını yapanlar sözlerinin arkasında durmalı... 29 6 Yanıtla
  • Gücümüze mi gidiyor? : Hakemlerde insan hata yapabilir. :))) 20 14 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement