Milan'da Galliani Kalıyor - Son Dakika
Spor

Milan'da Galliani Kalıyor

Milan\'da Galliani Kalıyor

Başkan Berlusconi, istifasını veren kulüp CEO'su Adriano Galliani'nin görevinde kalacağını açıkladı.

30.11.2013 22:11

ANSA'ya konuşan Silvio Berlusconi " Milan'a huzur geri döndü, Galliani kalıyor" dedi.

Cuma günü 28 yıldır kulüpte görevli olan Adriano Galliani, kulüp direktörü ve başkanın kızı olan Barbara Berlusconi'nin kendisine karşı tutumunu öne sürerek istifa ettiğini açıklamıştı.

Milan'dan ayrılıyor

13 maçta 14 puan toplayabilen Milan ligde 13. sırada bulunuyor. Taraftarlar ise yaşanan bu durumdan teknik direktör Allegri'den çok yöneticilerin sorumlu olduğu fikrindeler. Geçen hafta Genoa karşısında alınan 1-1'lik beraberliğin ardından 300 kadar taraftar San Siro'da çıkışı tutarak oyuncuların stadyumdan ayrılmalarına izin vermemişti.

Galliani ile Berlusconi dün akşam eski başbakanın villasında akşam yemeğinde bir araya geldiler. 77 yaşındaki Berlusconi yemek sonrası yaptığı açıklamada "Milan sakin bir şekilde davranırsa ilerleyebilir. Galliani yemekteki görüşmemizden sonra rahatladı ve görevinde kalıyor. Milan birlik içinde yoluna devam edecek" açıklamasını yaptı.

Berlusconi, bu sabah kulübün antrenman sahasına da bir ziyaret planladığını ancak hava şartlarının helikopterinin inişine müsaade etmemesi nedeniyle ziyareti gerçekleştiremediğini de belirtti.

Milan'da Maldini dönemi

Takımla birlikte Pazar günkü Catania maçı için Sicilya'ya gideceği açıklanan Galliani, Berlusconi tarafından 1986 yılında göreve getirilmiş ve kazanılan başarılarda önemli rol oynamıştı. Galliani'nin görevde olduğu 28 yılda Milan 8'i lig, 5'i Şampiyonlar Ligi olmak üzere 28 kupa kazandı. Ancak kasım başında San Siro'da Fiorentina karşısında alınan 2-0'lık yenilgiden sonra Barbara Berlusconi'nin kendisini artık görevde istemediği medyaya yansımıştı.

Catania deplasmanı için yola çıkmadan önce yorumu istenen Galliani ise "Benim için 34 yıldır Berlusconi'nin söylediği her şey kutsaldır ve yoruma ihtiyacı yoktur" dedi.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Milan'da Galliani Kalıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement