Kerem Aktürkoğlu İtalya yolcusu! Dev kulüp harekete geçti - Son Dakika
Spor

Kerem Aktürkoğlu İtalya yolcusu! Dev kulüp harekete geçti

Milan ve Napoli, Galatasaray'ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu için sezon sonunda teklif yapmaya hazırlanıyor. Kvaratshelia ve Osimhen'i satması durumunda ciddi bir bütçe yaratacak Napoli'nin transferde eli çok daha rahat olacak. Türk futbol piyasasına son derece hakim olan Napoli, daha önce Fenerbahçe'den Eljif Elmas ve Kim Min-Jae'yi renklerine bağlarken, İtalyan ekibinin adı son dönemde de sık sık Ferdi Kadıoğlu ile anılıyordu.

01.04.2023 10:12  Güncelleme: 10:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa devlerinin radarına giren Kerem Aktürkoğlu, sezon sonunda Galatasaray ile yollarını ayırabilir. Milli futbolcuya İtalyan devleri talip oldu.

GALATASARAY'IN BEKLENTİSİ 20 MİLYON EURO

Akşam'da yer alan habere göre, Milan ve Napoli, Kerem Aktürkoğlu'nu renklerine bağlamak için harekete geçti. Geçen yaz Milan'ın 8 milyon euroluk teklifini reddeden Galatasaray'ın Kerem'de 20 milyon euro bonservis beklentisi var.

NAPOLI, RAKAMI KARŞILAYABİLİR

Bu sezon İtalya Serie A'da şampiyonluğa koşan Napoli ise Kvaratshelia ve Osimhen gibi yıldızlarını satması durumunda ciddi bir büyçe yaratacak. Bu koşullarda sarı-kırmızılıların 20 milyonluk talebini karşılamaya daha yakın taraf olarak gözüken Napoli, transferde bir adım önde.

Kerem Aktürkoğlu İtalya yolcusu! Dev kulüp harekete geçti

Son Dakika Spor Kerem Aktürkoğlu İtalya yolcusu! Dev kulüp harekete geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Erdinç Uzuner: Açık alanda fena değil, kapalı alanda ofsayt.Yanına pas veremiyor maalesef. 7 4 Yanıtla

Advertisement