Mıller'a Nazar Değdi - Son Dakika
Spor

Mıller'a Nazar Değdi

Mıller\'a Nazar Değdi

Yeşil Beyazlı Ekipte Soğuk Algınlığı Bulunan Kenny Miller Salonda Çalıştı

01.02.2011 18:07

Bursaspor cuma günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Yeşil beyazlı ekipte soğuk algınlığı bulunan Kenny Miller salonda çalışırken, Turgay Bahadır ise antrenmana katılmadı. Yeni transfer Ahmet Arı ise takımla birlikte ilk idmanına çıktı.

Bursaspor, Spor Toto Süper Ligi'nin 20'nci haftasında oynanacak Sivasspor maçının hazırlıklarını Özlüce Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde basına 20 dakikası açık olarak yapılan antrenmanda futbolcular düz koşuların ardından 5'e 2 çalışma yaptı. Antrenmanın basına kapalı olan bölümünde ise taktik ağırlıklı çalışma yapıldığı öğrenildi.

AHMET ARI İDMANA ÇIKTI

Bursaspor'da sözleşme yenilemediği gerekçesiyle kadro dışı bırakılan ve Gaziantepspor'a transfer olan Muhammet Demir'in takas edildiği genç futbolcu Ahmet Arı yeşil beyazlı takımla ilk antrenmanına çıktı. Ahmet takımdan ayrı düz koşu yaparak idmanı tamamladı.

TURGAY DA GRİP OLDU

Bursaspor'un son transferi Kenny Miller soğuk algınlığı nedeniyle salonda çalışma yaparken yine soğuk algınlığı bulunan Turgay Bahadır ise antrenmana çıkmadı. Bugün özel uçakla İspanya'dan getirilen son transfer Altidore ise noterdeki işlemleri nedeniyle çalışmalara katılmadı.

ALTİDORE İMZASI YARIN STATTA

Bursaspor'un Villereal Kulübü'nden transfer ettiği ve bugün özel uçakla Bursa'ya getirdiği yıldız futbolcu Altidore resmi imzayı bugün atacak. Genç yeteneğin taraftara tanıtımı ve imza töreni ise yarın saat 14.00'te Bursa Atatürk Stadı'nda yapılacağı belirtildi.

Ayrıca Bursaspor yarınki antrenmanını da Altidore'un imza töreninin ardından Atatürk Stadı'nda taraftara açık olarak gerçekleştirecek

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Mıller'a Nazar Değdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement