Milli judocular Bakü Grand Slam'e katılmak için Azerbaycan'a gitti - Son Dakika
Spor

Milli judocular Bakü Grand Slam'e katılmak için Azerbaycan'a gitti

Milli judocular Bakü Grand Slam\'e katılmak için Azerbaycan\'a gitti

Türkiye Judo Federasyonu tarafından düzenlenen kampı tamamlayan kadın ve erkek milli judocular, Azerbaycan'da düzenlenecek olan Bakü Grand Slam'e katılmak için bu ülkeye gitti. Turnuvada Türkiye'yi temsil edecek olan 5'i kadın 14 milli judocu madalya için tatamiye çıkacak.

20.09.2023 14:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli judocular, Azerbaycan'da düzenlenecek ve 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'na da kota puanı veren Bakü Grand Slam'e katılmak için bu ülkeye gitti.

Türkiye Judo Federasyonundan alınan bilgiye göre, başantrenör Irakli Uznadze yönetiminde Eryaman'daki Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi'nde (TOHM) 8 Eylül'de başladıkları kampı tamamlayan kadın ve erkek ay-yıldızlı olimpik judocular, Azerbaycan'daki organizasyonda 22-24 Eylül tarihlerinde madalya için tatamiye çıkacak.

Turnuvada Türkiye'yi temsil edecek 5'i kadın 14 milli judocu şöyle:

Kadınlar: 52 kilo Zeliha Cinci, 57 kilo Hasret Bozkurt, 63 kilo Minel Akdeniz, 70 kilo Fidan Ögel ve +78 kilo Hilal Öztürk

Erkekler: 60 kilo Salih Yıldız ve Mihraç Akkuş, 66 kilo Muhammed Ali Demirel, 73 kilo Bayram Kandemir ve Umalt Demirel, 81 kilo Vedat Albayrak, 90 kilo Mihael Zgank, 100 kilo Mert Şişmanlar ve +100 kilo Münir Ertuğ.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Milli judocular Bakü Grand Slam'e katılmak için Azerbaycan'a gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement