Morosini Sahada Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Spor

Morosini Sahada Hayatını Kaybetti

Morosini Sahada Hayatını Kaybetti

Livorno'nın orta saha oyuncusu Piermario Morosini Pescara maçı sırasında kalp krizi geçirdi.

14.04.2012 21:27  Güncelleme: 08:26

İtalya ikinci ligi Serie B takımlarından Livorno'nın ortasaha oyuncusu Piermario Morosini bugün takımının Pescara ile yaptığı maç sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Maçın 31 dakikasında fenalaşarak yere düşen 1986 doğumlu oyuncuya önce saha içinde sağlık görevlileri kalp masajı ve elektroşok uygulayarak hayatta tutmaya çalıştılar, daha sonra ambulansla Santo Sprito hastanesine kaldırılan Morosini burada da yapılan tüm müdahalelere rağmen kalp krizinden 1 saat sonra hayata gözlerini yumdu.

İtalyan basınındaki bir polis aracının park edilmesi yasak olan stad girişinde bulunması nedeniyle ambulansın müdahalesinin geciktiği haberleri tartışma yarattı. Polis aracının yolu boşaltması için itfaiye görevlilerinin aracın camını kırarak girişi açtığı belirtildi. Pescara Belediyesi konu hakkında bir soruşturma açacak.

İtalyan Futbol Federasyonu Livorno-Pescara maçını iptal etti ve bu hafta tüm lig maçlarını yas nedeniyle ertelediğini duyurdu. Bunun yanısıra bu hafta sonu İtalya'da yapılacak tüm spor müsabakalarında Morosini için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacak.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Morosini Sahada Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement