Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Muay Thai Takımı ÜNİLİG Türkiye Şampiyonası'nda büyük başarı elde etti - Son Dakika
Spor

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Muay Thai Takımı ÜNİLİG Türkiye Şampiyonası'nda büyük başarı elde etti

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Muay Thai Takımı ÜNİLİG Türkiye Şampiyonası\'nda büyük başarı elde etti

Mersin Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen ÜNİLİG Muay Thai Türkiye Şampiyonası'nda Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Muay Thai Takımı sporcuları, 18 altın, bronz ve gümüş madalya kazanarak önemli bir başarıya imza attı. Ali Sarı ve Kaan Tatar altın madalya kazanan sporcular arasında yer aldı. Kadın sporcular da 6 bronz madalya kazanarak başarıyı perçinledi.

05.03.2024 14:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen ÜNİLİG Muay Thai Türkiye Şampiyonası, büyük bir heyecana sahne oldu. Türkiye genelinde 69 üniversitenin katıldığı şampiyonada, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Muay Thai Takımı sporcuları, Öğretim Görevlisi Dr. Erkan Bingöl'ün Antrenörlüğünde önemli başarıya imza atarak değişik kategorilerde 18 altın, bronz ve gümüş madalya kazandı.

MSKÜ Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri arasında yer alan Ali Sarı 86 kg'da 'Kicklight' kategorisinde ve Kaan Tatar 81 kg. 'B Division' kategorisinde şampiyon olarak altın madalya kazandı. Böylece erkek takımı sporcuları toplamda 2 altın, 2 gümüş ve 8 bronz madalya ile Muğla'ya döndü.

MSKÜ Muay Thai Takımı kadın sporcuları da turnuvada 6 bronz madalya kazanarak başarıyı perçinledi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Muay Thai Takımı ÜNİLİG Türkiye Şampiyonası'nda büyük başarı elde etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement