Muş'ta Anadolu Yıldızlar Ligi Güreş Grup Müsabakaları Başladı - Son Dakika
Spor

Muş'ta Anadolu Yıldızlar Ligi Güreş Grup Müsabakaları Başladı

Muş\'ta Anadolu Yıldızlar Ligi Güreş Grup Müsabakaları Başladı

Muş'ta düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Osman Bayraktar Sezonu Güreş Grup Müsabakaları, 14 ilden 272 sporcunun katılımıyla başladı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Arif Taşdemir, törende yaptığı konuşmada, Osman Bayraktar ve diğer deprem şehitleri adına düzenlenen müsabakaların anlamlı olduğunu belirtti. Organizasyona katılan illere teşekkür eden Taşdemir, kentin sportif etkinliklerle daha fazla anılacağını ve bu etkinliklerin ilin ekonomisine katkı sağlayacağını ifade etti.

10.07.2023 18:35  Güncelleme: 18:36

Muş'ta, Anadolu Yıldızlar Ligi Osman Bayraktar Sezonu Güreş Grup Müsabakaları 14 ilden 272 sporcunun katılımıyla başladı.

Spor salonunda düzenlenen törende, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Arif Taşdemir, Osman Bayraktar ve diğer deprem şehitleri adına güreş müsabakaları düzenlendiklerini söyledi.

Organizasyona 14 ilden yaklaşık 60 idareci ve antrenörün himayesinde 272 sporcunun katıldığını belirten Taşdemir, "Müsabakalar 3 gün sürecek. Osman Bayraktar ve diğer deprem şehitlerimizin ismini taşıyan bu müsabaka çok anlamlı. Geçen haftalarda da birçok etkinliğe ev sahipliği yapmıştık." dedi.

Kentin sportif etkinliklerle daha fazla anılacağını ifade eden Taşdemir, şunları kaydetti:

"Yüzmeden güreşe kadar birçok branşta faaliyetlere ev sahipliği yapamaya devam edeceğiz. Bu tür etkinlikler ilimizin ekonomisine katkıda bulunacak. Sporcuların konaklamasından, iaşesine kadar her şeylerini karşılıyoruz. Bu da ilimizin kültürüne, sanatına, gelişmişliğine katkıda bulunacaktır. Katılım sağlayan tüm illerimize teşekkür ederiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Muş'ta Anadolu Yıldızlar Ligi Güreş Grup Müsabakaları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement