Mustafa Hoca ‘Evin’ini Buldu - Son Dakika
Spor

Mustafa Hoca ‘Evin’ini Buldu

Mustafa Hoca ‘Evin’ini Buldu

Mustafa Denizli, bir süredir beraber olduğu adı Kürtçe aşk anlamına gelen Evin Elçi ile dünya evine girdi.

02.08.2010 11:17  Güncelleme: 11:54

Beşiktaş'taki teknik direktörlük görevinden sağlık sorunları gerekçesiyle ayrılan Mustafa Denizli, geçen çarşamba bir süredir beraber olduğu Evin Elçi ile dünya evine girdi.

Ankara Çankaya Evlendirme Dairesi'ndeki nikâha, az sayıda aile üyesi ve çiftin yakın arkadaşlarının katıldığı öğrenildi. Denizli ile Hacettepe Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunu olan, Amerika'da Columbia Üniversitesi'nde yüksek lisans yapan Elçi'nin birlikteliği ilk ortaya çıktığında ilginç gelişmeler yaşanmıştı.

BİRLİKTE YAŞIYORLARDI

Denizli bu konuda sessiz kalmayı seçerken, Elçi "Teklif aldım. Üzerinde çok düşündüm. Bu evliliğin söz konusu olamayacağını kendisine söyledim" demişti. Daha sonra çiftin birlikte yaşamaya başladığı, ancak Evin Elçi'nin Mustafa Denizli'nin kızları Selin ve Lal ile arasında yaşanan sürtüşme nedeniyle evliliğin ertelenmek zorunda kaldığı haberleri çıkmıştı.

YENİ BİR SAYFA AÇTI

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra İzmir Çeşme'de uzun süredir ilgilendiği otelinin açılışını yapan ve yorumculuk için Lig TV ile anlaşan Mustafa Denizli, bu sorunlar aşılmış olmalı ki, bir imzayı da nikâh masasında attı. 59 yaşındaki Denizli, ikinci evliliğini 36 yaşındaki Elçi ile yaptı. Denizli 1977'de kızı Selin'in annesi Jülyet Aruh ile evlenip 1989'da boşanmıştı. Denizli'nin 14 yıl aşk yaşayıp 5 yıl önce ayrıldığı sosyetik güzel Çiğdem Kayalı'dan da Lal adında bir kızı var.

ÜNLÜ POLİTİKACININ KIZI

Evin Elçi, 1978-1979 arasında Ecevit hükümetinde Bayındırlık Bakanı olarak görev yapan ve halen Katılımcı Demokrasi Partisi'nin genel başkanlığını yürüten Kürt kökenli politikacı Şerafettin Elçi'nin kızı. Evin Elçi, Kuzey Irak'ta savaş mağdurları için yürütülen organizasyonlarda görev almış.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Mustafa Hoca ‘Evin’ini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement