Navas, Copa America'yı Kaçıracak - Son Dakika
Spor

Navas, Copa America'yı Kaçıracak

Real Madrid'in Kosta Rikalı kalecisi Keylor Navas, sakatlığı nedeniyle 4-27 Haziran'da ABD'nin ev sahipliğinde düzenlenecek 2016 Copa America'da yer alamayacak.

31.05.2016 11:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Real Madrid'in Kosta Rikalı kalecisi Keylor Navas, sakatlığı nedeniyle 4-27 Haziran'da ABD'nin ev sahipliğinde düzenlenecek 2016 Copa America'da yer alamayacak.

Kosta Rika Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, 29 yaşındaki Navas'ın aşil tendonundan yaşadığı sakatlık yüzünden 2016 Copa America'da forma giyemeyeceği bildirildi.

Navas'ın yerine Kosta Rika'nın Deportivo Saprissa takımında görev yapan Danny Carvajal'ın kadroya dahil edildiği belirtildi.

Bu sene turnuvanın 100. yılı anısına düzenlenen 2016 Copa America'da A Grubu'nda yer alan Kosta Rika, ev sahibi ABD, Paraguay ve Kolombiya ile mücadele edecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Navas, Copa America'yı Kaçıracak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı'nda Sözleşmeli Erler Yemin Etti
    19:40 Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı'nda Sözleşmeli Erler Yemin Etti

    Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı'nda temel eğitimlerini tamamlayan 289 sözleşmeli er için yemin töreni düzenlendi. Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Baş, törende yaptığı konuşmada Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Türk milletinin hizmetinde olduğunu vurguladı. Ant içme törenlerinin milli birlik ve beraberliği güçlendirdiğini belirten Baş, sözleşmeli erlerin yemin etmesiyle tören sona erdi.

  • Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu
    19:05 Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu

    2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları sonucunda Mihalıççık Belediyesi şampiyon oldu ve Süper Lig'e yükselmeye hak kazandı.

  • Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday
    18:49 Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday

    Eski kulüp yöneticisi Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Becan, Fenerbahçe'nin değerlerinin her zaman birlik ve beraberliği ön planda tuttuğunu vurgulayarak, kamplaşma ve karşıtlıkların sona ermesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulunun reforma ihtiyaç duyduğunu ve daha farklı bir yönetim anlayışına ihtiyaç olduğunu ifade etti.

  • Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı
    18:29 Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı

    Adana'da düzenlenen 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında, ziyaretçiler el işi ürünlerin yer aldığı stantları gezdi, spor etkinliklerine katıldı ve yöresel yemeklerin tadını çıkardı. Karnaval, 21 Nisan'a kadar devam edecek.


Advertisement