Nevzat Dindar: 'F.bahçe Ozan Tufan'ı Bıraksa Terim Hemen Alır...' - Son Dakika
Spor

Nevzat Dindar: 'F.bahçe Ozan Tufan'ı Bıraksa Terim Hemen Alır...'

Nevzat Dindar: \'F.bahçe Ozan Tufan\'ı Bıraksa Terim Hemen Alır...\'

Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Skorer TV yayınında Sarı-Kırmızılıların gündemiyle ilgili açıklamalar yaptı.

04.01.2018 14:45

Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Skorer TV yayınında Sarı-Kırmızılıların gündemiyle ilgili açıklamalar yaptı.

İşte Dindar'ın açıklamaları:

ASAMOAH TRANSFERİ BU HAFTA NETLEŞECEK

Fatih Terim Asamoah ile ilgili ortada konuşmuştu. Fatih hoca Amerika'dan döndü ve Florya'da bir toplantı yapılıyor. Bugünden itibaren Galatasaray'da transfer çalışmaları çok hızlı bir şekilde başlamıştır. Asamoah ile Galatasara arasında flört devam ediyor. Juventus ama hala Asamoah'ı kullanıyor. Ama bence bu hafta  sonuna kadar Asamoah ile Galatasaray arasındaki görüşmeler olumlu veya olumsuz netleşecektir.

EN KÖTÜ CAROLE DÖNECEK

Galatasaray'a Evra önerildi. Şuan yaşadığı olaylardan dolayı sözleşmesi feshedildi bonservisi elinde. Evra için çekinceler var. Çünkü oyuncu taraftarlar ile arasında yaşadığı sorundan sonra hiç oynamadı ve yeniden forma girmesi ne kadar zaman alır bilinmez. Asamoah transferinin olmaması halinde belki 6 aylık bir çözüm için Evra olabilir. Fatih Terim'in elbet bu gelişmeler sonrası bir yedek planı vardır, en kötü yeniden Carole geri gelecektir. Ama bence Carole bu Galatasaray'ın kadrosuna yakışan bir isim değil. Bence Carole dönse bile Latovlevici oynar. Yine bana sorarsanız Fatih Terim bence latovlevici'yi tercih edecektir. Galatasaray'ın ama ilk hedefi kesinlikle Asamoah olmalı. Çünkü Galatasaray'ın büyük hedefleri var ve bu hedeflere uyan bir oyuncu.

9,5 NUMARA TRANSFER YAPILACAK

Galatasaray, Gomis'e alternatif bir transfer yapmayacak. Gomis'in alternatifi Eren olabilir. GAlatasaray'ın 9,5 numaraya ihtiyacı var. Galatasaray ciddi bir şekilde bu bölgeye transfer düşünüyor ve çok sıkı bir şekilde çalışılıyor. Böyle bir oyuncuyu almak kolay değil. Çünkü önümüzde Belhanda örneği var. Hala çok tartışılıyor. Belhanda 10 numara giyiyor ama oyuncu 10 numara oyuncu değil. Kimse 10 numara performansı beklemesin. Ligin ikinci yarısında Belhanda'nın daha faydalı olacağını düşünüyorum.

HERKES KAMPA GİDİYOR

Fatih Terim bütün oyuncuları Antalya kampına götürüyor. Tüm oyunculardan faydalanmak istiyor. Oyuncuların kendilerini göstermeleri için büyük bir fırsat. GAlatasaray'da bir kontenjanı var. 14 kişilik yabancı hakkı var. Yeni bir sol beke yer açmak için elbet ayrılık olacak. İlk isim Carrasco olacak. Oyuncuya da bu tebliğ edildi. Kendisine takım bulması gerektiğini söyledi. Onun yerine Galatasaray yerli kaleci transfer yapacak. Süper Lig'den olabilir veya TFF 1. Lig'den transfer olabilir. Donk ve de Jong için kamp büyük fırsat. Hoca iki Hollandalı oyuncuyu izleyecek.

TUDOR İLE EREN'İN ARASI İYİ DEĞİLDİ

Tudor ile Eren'in arasındaki ilişki her zaman kötüydü. Çünkü Eren'i her maç 89. dakikada oyuna alıyordu. Ben olsam oyuncu yerine oyuna girmezdim. Küfür eder gibi her maç 89. dakikada oyuna girmek oyuncunun keyfini kaçırıyor. Ama şuan Eren Derdiyok verilen tatilde çok sıkı çalışıyor. Tudor zamanındaki mutsuzlar grubu adı verilen oyuncuların artık yüzü gülüyor.

'FENERBAHÇE OZAN TUFAN'I BIRAKSA TERİM ALIR'

Bugün Fenerbahçe Ozan Tufan'ı bıraksın. Fatih Terim hemen Galatasaray'a transfer eder. Çünkü Fatih Hoca onu milli takımda sağ bekte de orta sahada da oynattı. Böyle bir şey olduğunda da Ozan tufan'ın bu teklifi kabul edeceğini düşünüyorum. Tabi iki kulüp arasındaki bağlantılar bu transfer için çok önemli. Ben olsam Ozan Tufan'ın yerine olsam yurt dışına gideceğine Galatasaray'a giderim. Çünkü Ozan Tufan'ın tek mutlu olacağı yer Fatih Terim'in kanatları altıdır. Volkan Şen konusu ise Galatasaray'a gelmesi sürpriz olur. Galatasaray bedelsiz olarak almadı ama Fatih Terim faktörü olunca yine belli olmaz diyorum.

GALATASARAY'DAN GİDECEK İSİMLER BELLİ OLDU

Galatasaray'da kesin ayrılacak isimler belli oldu. Carraso, Emre Başsan ve Tarık Çamdal kesin gidecekler arasında ve dediğim gibi Fatih Terim herkesi yinede kampa çağırıyor ama benim düşüncem de Jong'un Galatasaray'da geleceği yok.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Nevzat Dindar: 'F.bahçe Ozan Tufan'ı Bıraksa Terim Hemen Alır...' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement