Neymar ağlayarak yalvardı: Beni PSG'ye Satmayın - Son Dakika
Spor

Neymar ağlayarak yalvardı: Beni PSG'ye Satmayın

İspanya'da yayınlanan Marca gazetesi çarpıcı bir habere imza attı. İddiaya göre Neymar, PSG'ye gitmemek için Barcelona Başkanı'na ağlayarak yalvardı.

16.11.2017 17:08  Güncelleme: 17:20

İspanya'nın önde gelen gazetelerinden Marca'nın haberine göre Brezilyalı yıldız Neymar PSG'ye transfer olmamak için Barcelona Başkanı'na ağlayarak yalvardığı, fakat babasının kurbanı olduğu iddia edildi.

222 milyon euro karşılığında PSG'ye transfer olan Brezilyalı yıldız Neymar'ın Katalan kulübünün başkanı Joseph Maria Bartomeu'ya PSG'ye gitmek istemediğini söylediği ve ağladığı iddia edildi.

Neymar'ın PSG'ye babası tarafından zorla götürüldüğünü söylediği de haberde yer aldı.

PSG'DE GÖZ DOLDURUYOR

Brezilyalı yıldız PSG'de gösterdiği performasla herkesi büyülüyor. 8 Lig, 4 Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında forma şansı bulan yıldız futbolcu takımına 11 gol 7 asistlik katkıda bulundu.

Neymar ağlayarak yalvardı: Beni PSG\'ye Satmayın

Son Dakika Spor Neymar ağlayarak yalvardı: Beni PSG'ye Satmayın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Basicman: bu haber doğrumu bilemem ama böyle ağlayarak gitmesine rağmen performansında düşüş olmamasını iyi düşünmek ve ne kadar mesleğine saygısı var görüyorsunuz.bizim tayfa dan biri olsa çoktan kaybolmuştu ki,hiç sorun yaşamamış olmasına rağmen ortada gözükmüyorlar... 3 1 Yanıtla
  • atartutar: o kadar parayı görünce sevinç den ağlamıştır ,barcelona için ağlayacağını sanmam 3 0 Yanıtla
  • TUNÇ06: işine saygı.... 0 0 Yanıtla

Advertisement