Neymar ile Mbappe Arasında Donatello Krizi Çıktı - Son Dakika
Spor

Neymar ile Mbappe Arasında Donatello Krizi Çıktı

Brezilyalı futbolcu Neymar'ın, Mbappe'yi Ninja Kaplumbağa Donatello'ya benzetmesinin ardından kriz çıktı. İkili, o günden beri konuşmuyor.

12.07.2018 10:50  Güncelleme: 11:32

Dünya Kupası'nın en çok ses getiren yıldızlarından biri olan Kylian Mbappe, PSG'deki iki ünlü takım arkadaşının 'zorbalıklarına' isyan etti. İspanyol basınına konuşan Mbappe'nin annesi; Brezilyalı yıldızlar Dani Alves ve Neymar'ın oğlunu Ninja Kaplumbağa Donatello'ya benzeterek sürekli dalga geçtiğini, genç yıldızın bu durumdan ötürü çok mutsuz olduğunu açıkladı.

Neymar ile Mbappe Arasında Donatello Krizi Çıktı

DONATELLO FOTOĞRAFINI PAYLAŞMIŞLARDI

Sözcü'nün haberine göre; Mbappe, Fransa'nın Arjantin karşısındaki 4-3'lük galibiyetinde 2 gol kaydetmiş ve maçın ardından Dani Alves sosyal medyadan Donatello (kaplumbağa) fotoğrafı paylaşmıştı. PSG'li bir başka Brezilyalı Thiago Silva da geçtiğimiz sezon Mbappe'ye soyunma odasında kaplumbağa maskesi hediye etmişti. Mbappe'nin Neymar ile ciddi bir tartışma yaşadığı da öne sürülmüştü.

Neymar ile Mbappe Arasında Donatello Krizi Çıktı

"BANA SAYGI GÖSTERMİYORLAR"

Annesine göre Mbappe, şakanın çok ileri gittiğini, Neymar ve arkadaşları 19 yaşındaki süper yıldız adayına çok az saygı gösterdiğini düşünüyor. Soyunma odasında Şubat ayında yaşanan kavganın ardından Neymar ile Mbappe'nin konuşmadığı bildiriliyor.

Neymar ile Mbappe Arasında Donatello Krizi Çıktı
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Neymar ile Mbappe Arasında Donatello Krizi Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Gerçek andresmo: Kavga etmeyin gençler. Henüz messi ve ronaldonun seviyesine ulaşmanıza çok var. 13 0 Yanıtla
  • huri: neymar kendine baksin bir saka yaparsin biter bir daha yapmazsin ama bunkar egolu insanlar ama hakli adam .ayni takimdaysak herkes birbirine saygi duyacak arkadas 2 0 Yanıtla
  • Laz Uşağı : Bu Marcelo ne zaman Pisegeye gitti 1 1 Yanıtla
  • FenerliGenç: Marcelo değil o saat kaç orada Lazz :D Dani alves 1 0 Yanıtla
  • Nani: Bence bu haber abartilmis.onlar sakalasiyorlar.mbapbe bi sey demiyor annesimi diyor?mbapbe monakodan Psg ye neymar icin geldi.neymarla takim aarkadasi olmak icin real madrid deyil psg yi secti. 0 0 Yanıtla

Advertisement