Nuri Şahin Dortmund'a Mı? - Son Dakika
Spor

Nuri Şahin Dortmund'a Mı?

Nuri Şahin Dortmund\'a Mı?

Almanya Bundesliga takımlarından Borussia Dortmund'un bu sezon başında Real Madrid'e transfer olan Nuri Şahin'i yeniden Signal Iduna Park'a getirmek için çalışmalara başladığı iddia edildi.

06.01.2012 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Almanya Bundesliga takımlarından Borussia Dortmund'un bu sezon başında Real Madrid'e transfer olan Nuri Şahin'i yeniden Signal Iduna Park'a getirmek için çalışmalara başladığı iddia edildi.

Alman Bild Gazetesi'nde yer alan ve İspanyol Marca Gazetesi'nin de manşetinden gördüğü habere göre; Real Madrid'de beklendiği ölçüde forma şansı bulamayan ve Kral Kupası'nda oynanan Malaga maçında da ilk 18 kişilik kadroda yer almayan Nuri Şahin'in Borussia Dortmund'a dönme ihtimalinin belirdiği ifade edildi.

Borussia Dortmund CEO'su Hans-Joachim Watzke'nin konu hakkında yaptığı açıklamalar da Nuri - Dortmund cephesindeki gelişmelere ışık tutuyor. Nuri Şahin'in Dortmund için önemli bir oyuncu olduğunu belirten Watzke, "Nuri'nin şu anda Real Madrid'de nasıl bir pozisyonda olduğu konusunda görüş belirtemem ancak onun durumunu yakından takip ediyoruz. Nuri Şahin'e kapımız her zaman açık, bunu her fırsat dile getiriyoruz" dedi.

Real Madrid'de 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunan ve Madrid temsilcisinde geride kalan haftalarda fazla forma şansı bulamayan Nuri Şahin ise, "Madrid'e yeni yeni alışıyorum ve sakatlık sürecinin olumsuz etkilerini de yavaş yavaş üzerimden atmaya başladım. Madrid'de mutsuz olduğum ya da ayrılacağım yönünde çıkan haberlere aldırış etmiyorum. Şu anda Real Madrid ile bu konuda hiçbir görüşme yapmadım. Tek yapmam gerekenin çok daha fazla çalışıp, Madrid formasını üzerime geçirmek olduğunu da biliyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Nuri Şahin Dortmund'a Mı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement