Nurullah Sağlam'a Göre Derbi Sonucu... - Son Dakika
Spor

Nurullah Sağlam'a Göre Derbi Sonucu...

Nurullah Sağlam\'a Göre Derbi Sonucu...

Spor Toto Süper Lig'de 7.haftanın kapanış maçında Beşiktaş Mersin İdmanyurdu'nu Mustafa Pektemek'in tek golüyle 1-0 mağlup etmeyi başardı.

24.10.2011 22:45

Spor Toto Süper Lig'de 7.haftanın kapanış maçında Beşiktaş Mersin İdmanyurdu'nu Mustafa Pektemek'in tek golüyle 1-0 mağlup etmeyi başardı. Maçın ardından Mersin İdmanyurdu'nda teknik direktör Nurullah Sağlam yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın sürpriz bir oyun düşüncesiyle sahada olduğunu söyleyen Sağlam; "Beşiktaş'ı çıplak gözle de izledik ama ilk defa bu kadar dirençli bir Beşiktaş gördük. İlk defa rakibin pas trafiğini bozmaya çalışık bir düzeni vardı. Beklemediğimiz bir takımdı. Her şeye rağmen yapmak istediklerimizi bölüm bölüm yaptık. Güzel bir maç oldu. Kaybettik ama Beşiktaş'a karşı kaybettik. Zor bir maçtı. Geride bıraktık." ifadelerini kullandı.

Deneyimli teknik adam Perşembe günü oynanacak Beşiktaş - Fenerbahçe derbisiyle ilgili olarak ise "Özellikle Antep maçını seyrettim Beşiktaş'ın, o günkü Beşiktaş ise tabii ki Fenerbahçe ama bugünkü Beşiktaş ise Beşiktaş'ın şansı daha yüksek." yorumunda bulundu.

Son olarak Mersin İdmanyurdu çalıştırıcısı gol atamamalarının kendilerinde farklı bir üzüntü yarattığını belirterek; "Gol atamamamıza üzülme sebeplerinden en büyüğü kulübemizde dev bir Türk bayrağı vardı ve gol atsaydık bütün oyuncular kulübeye gelerek bunu gösterecekti. Gol atamadığımız için en çok buna üzüldük." dedi.

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Nurullah Sağlam'a Göre Derbi Sonucu... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement