Oğuzhanspor Sivas'a Uğurlandı - Son Dakika
Spor

Oğuzhanspor Sivas'a Uğurlandı

Oğuzhanspor Sivas\'a Uğurlandı

Bucak Belediyesi Oğuzhanspor kafilesi, Sivasspor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur maçı için Sivas'a uğurlandı.

01.10.2013 15:24

Bucak Belediyesi Oğuzhanspor kafilesi, Sivasspor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur maçı için Sivas'a uğurlandı.

Oğuzhanspor kafilesi Bucak ilçe stadında bulunan sosyal tesislerden uğurlandı. Oğuzhanspor Yönetim Kurulu'nun tam kadro olarak katıldığı uğurlama programında konuşan Kulüp Başkanı İsmail Başarır, "Oğuzhanspor Kulübü olarak tarihinde ilk defa Türkiye Kupası'nda 2. Tur maçına çıkacağız. Takımımıza güveniyoruz. Takım olarak elimizden geleni yapacağız.Tüm futbolcularımıza başarılar diliyorum" dedi.

Bucak Belediye Başkanı Ramazan Ayaz ise, "Bucak olarak takımımıza güveniyoruz. Futbolcularımızın bu önemli karşılaşmada ellerinden gelen gayreti göstereceklerine inanıyorum. Tabi ki rakibimiz Sivasspor güçlü bir ekip.Bu maçta alınacak sonuç ne olursa olsun, takımıza tecrübe kazandıracaktır. Futbolcularımıza başarılar diliyorum" dedi.

Sivasspor- Oğuzhanspor karşılaşması, 2 Ekim 2013 Çarşamba günü saat 18: 00'de Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanacak. - BURDUR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Oğuzhanspor Sivas'a Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement