
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe maçı öncesi olay açıklamalarda bulundu. Yerel medyada yer alan habere göre bordo mavili takımın başkanı Hacıosmanoğlu "Fenerbahçe'nin şampiyon olmaması için elimizden geleni yapacağız" dedi.
"OYUNCULARINA ADETA GALİBİYET YEMİNİ ETTİRDİ"
Başkan Hacıosmanoğlu, 10 Mart Pazartesi günü Fenerbahçe ile oynayacakları maç öncesi oyuncularına adeta galibiyet yemini ettirdi. Sosyal medyada yankılanarak gelişen haberin detayındaysa ilginç sözler vardı.
"ŞAMPİYON OLMASINLAR DİYE HER ŞEYİ YAPACAĞIZ"
Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu olay sözlerini şöyle sürdürdü: Bizim için UEFA Avrupa Ligi açısından çok önemli bir maç. Elbette çocuklar çıkıp 3 puan için oynayacak ve alacaklar. Ancak Fenerbahçe nasıl bizim şampiyonluğumuzu elimizden aldıysa biz de onların şampiyonluğunu elinden alacağız. Şike olarak algılanmasın ancak Fenerbahçe'nin şampiyon olmaması için elimizden geleni yapacağız.
Son Dakika › Spor › Hacıosmanoğlu: Şampiyon Olmasınlar Diye Her Şeyi Yapacağız - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.