Olcay: "Bugün Olmazsa Olmaz Bir 3 Puanı Kazandık" - Son Dakika
Spor

Olcay: "Bugün Olmazsa Olmaz Bir 3 Puanı Kazandık"

Olcay: "Bugün Olmazsa Olmaz Bir 3 Puanı Kazandık"

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Özkan Olcay, futbolcuların birbirlerine tekme atarak ve yalandan yerlere yatarak yaptıkları hareketler sonucu Türkiye’de futbolun ilerlemesinin mümkün olmadığını söyledi.

06.04.2014 22:43

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Özkan Olcay, futbolcuların birbirlerine tekme atarak ve yalandan yerlere yatarak yaptıkları hareketler sonucu Türkiye'de futbolun ilerlemesinin mümkün olmadığını söyledi.

1-0 Galatasaray galibiyetiyle sona eren Fenerbahçe derbi maçı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan başkan Özkan Olcay, maçı kazandıklarından dolayı mutlu olduklarını belirtti.

OLCAY: "BUGÜN OLMAZSA OLMAZ BİR 3 PUANI KAZANDIK"

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Özkan Olcay, Galatasaray'ın çok ihtiyacı olan 3 puanı bugün kazandığı için çok mutlu olduklarını belirterek, "Oyun oldukça gergin bir tabloda gelişti. Galatasaray için olmazsa olmaz önemdeki bir maç olduğu için bu maçı kazandığımızdan dolayı çok mutluyuz. Ancak alınan sarı kartlar, kırmızı kartlar önümüzdeki günlerde bazı konularda sıkıntılarımıza sebep olabilir. Bugün kazandık. Mutluyuz. Galatasaray'a hayırlı olsun" dedi.

"TÜRK FUTBOLUNUN İLERLEMESİ İÇİN, FUTBOLUN GÜZELLİKLERİ SAHAYA YANSITILMALI"

Olcay, Türk futbolunun ilerlemesi için öncelikle futbolcuların güzel oyun oynaması gerektiğini vurgulayarak, "Futbolun güzelliklerini sahaya yansıtmaları lazım. Futbolcuların birbirlerine tekme atarak, yalandan yerlere yatarak Türkiye'de futbolun ilerlemesi mümkün değil. Bu hususu bütün kulüpler kendi sporcularına telkin etmezi lazım" diye konuştu.

SARIGÜL: "KIRMIZI KARTLARIN TÜRK SPORUNA ZARAR VERDİĞİNE İNANIYORUM"

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Emir Sarıgül ise Galatasaray'ın doksan dakika boyunca üstün oynadığını söyleyerek, "3 puanı aldığımız için sevinçliyiz. Tabii ki Galatasaray-Fenerbahçe derbi maçları 72 milyonun kilitlendiği derbiler. Güzel bir müsabaka oldu. Kazandığımız bu 3 puan bizim için moral açısından da çok önemliydi. Keşke sarı kartlar, kırmızı kartlar olmasaydı. Kırmızı kartların Türk sporuna zarar verdiğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

DENİZ TOLGA AYTÖRE: "KİMSE SEVİNİP HEVESLENMESİN FENERBAHÇE ŞAMPİYON OLACAKTIR"

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Tolga Aytöre, hem maç öncesinde hem de maç içerisinde birçok olumsuz olay yaşadıklarına değinerek, "Bugün yenildik zaten de ancak böyle yenilirdik. Biz futbolun ayak oyunu olduğunu biliyoruz. Ama bu denli ve bu şekil ayak olduğunu bilmiyorduk. Stada gelirken taşlandık, futbolcularımız türlü yabancı maddelere maruz kaldı. Stada geldikten sonra ağza alınmayacak küfürlere maruz kaldık. Hakem üçlüsü ve Galatasaraylı bazı futbolcular layıkıyla görevini yapmıştır. Kendilerini kutluyorum. Ama kimse sevinip heveslenmesin Fenerbahçe şampiyon olacaktır. Özellikle bugün Türkiye'nin en büyük camiası olduğunu yaptıkları ile değil yapmadıkları ile gösterdi. Futbol için kötü bir gün olduğunu düşünüyorum. Şampiyon olacağız Fenerbahçe taraftarı bundan emin olsun" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Olcay: 'Bugün Olmazsa Olmaz Bir 3 Puanı Kazandık' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement