Olimpiyat Şampiyonu Busenaz Sürmeneli, Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü ile Buluştu - Son Dakika
Spor

Olimpiyat Şampiyonu Busenaz Sürmeneli, Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü ile Buluştu

Olimpiyat Şampiyonu Busenaz Sürmeneli, Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü ile Buluştu

Olimpiyat ve dünya şampiyonu milli boksör Busenaz Sürmeneli, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları hazırlıkları kapsamında Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ile bir araya geldi. Sürmeneli, tekrar olimpiyat şampiyonu olmayı hedeflediğini belirterek, kadınlar olarak tarih yazdıklarını ve daha büyük başarılar elde etmeyi umduklarını ifade etti. Genç ise Sürmeneli'ye 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda başarılar diledi.

21.09.2023 18:52

Olimpiyat ve dünya şampiyonu milli boksör Busenaz Sürmeneli, Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ile bir araya geldi.

Müdürlükten yapılan açıklamaya göre, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları hazırlıkları kapsamında Yeni Ordu Stadı'nda kamp yapan Sürmeneli, antrenörü Şennur Demir ile Genç'i ziyaret etti.

Sürmeneli, tekrar olimpiyat şampiyonu olmayı hedeflediğini belirterek, kadınlar olarak tarih yazdıklarını ve daha büyük başarılar elde etmeyi umduklarını kaydetti.

Milli boksör, Ordu'nun kendisine uğurlu geldiğini, burada hazırlık sürecinde bulunmaktan dolayı son derece memnun olduğunu aktardı.

Genç, Busenaz??????? Sürmeneli'ye 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda başarı diledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Olimpiyat Şampiyonu Busenaz Sürmeneli, Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü ile Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement