Orduspor'da Galatasaray Maçında Hedef Üç Puan - Son Dakika
Spor

Orduspor'da Galatasaray Maçında Hedef Üç Puan

Orduspor\'da Galatasaray Maçında Hedef Üç Puan

Orduspor Basın Sözcüsü Levent Yıldırım, bu hafta karşılaşacakları Galatasaray'ı yenmek istediklerini söyledi.

21.02.2013 13:02  Güncelleme: 16:02

ORDUSPOR Basın Sözcüsü Levent Yıldırım, bu hafta karşılaşacakları Galatasaray'ı yenmek istediklerini söyledi.

Mor beyazlı takımın Basın Sözcüsü Levent Yıldırım, Galatasaray maçı hazırlıklarının Orduspor teknik direktör Hector Cuper gözetiminde devam ettiğini hatırlatarak bu maçı çok önemsediklerini vurguladı. Yıldırım, "Orduspor'un bu sezon deplasmanda hiç galibiyeti olmadı. Galatasaray güçlü bir ekip, biz bunun farkındayız. Elimizden geldiğince şuanda çok iyi bir şekilde hazırlanıyoruz. Galatasaray'ın gücünü biliyoruz. Galatasaray hem Avrupa hem de Türkiye liginde mücadele ediyor, kadrosu derin. İyi bir takım, biz onun bilincindeyiz. Orduspor olarak şuanda transferlerimiz daha yeni yeni takıma uyum sağlıyorlar. Dolayısıyla da Orduspor'un daha iyi olacağını düşünüyoruz" dedi.

PUAN VE PUANLAR HEDEFLİYORUZ

Geçen hafta İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına 3 puan parolasıyla çıktıklarını ancak son dakikalarda gelen golle skorun eşitlendiğini belirten Levent Yıldırım, "İstanbul Büyükşehir maçından 1 puan aldık. Elbette bununda bizde bir stresi var. Dolayısıyla Galatasaray maçında her maçta olduğu gibi puan ve puanlar hedefliyoruz. Biliyoruz Galatasaray'ın gücünü ama bizde mümkün olduğu kadar en iyi şekilde mücadele edip hedeflediğimiz puanı almak istiyoruz" diye konuştu.

ORDULULARA DESTEK ÇAĞRISI

İstanbul'da yaşayan Ordululara da seslenen Levent Yıldırım, Galatasaray maçında takımı desteklemelerini istedi. Yıldırım, "Orduspor'un İstanbul'da çok seyircisi var. Bu önemli maçta Orduspor'un yanında olmalarını arzu ediyoruz. Bütün hemşerilerimizi Galatasaray maçına bekliyoruz. Onların gereken desteği Orduspor'a vereceklerinden hiçbir endişemiz yok. Bir coşku ve karnaval havası içinde Orduspor için en iyi sonucu almak istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Orduspor'da Galatasaray Maçında Hedef Üç Puan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement