Osmangazili atletler madalyaya doydu - Son Dakika
Spor

Osmangazili atletler madalyaya doydu

Osmangazili atletler madalyaya doydu

Osmangazi Belediyespor Atletizm Takımı sporcuları, Türkiye U16 Atletizm Şampiyonası'nda üstün performans sergileyerek madalyalara adeta ambargo koydu.

19.06.2022 15:44  Güncelleme: 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmangazi Belediyespor Atletizm Takımı sporcuları, Türkiye U16 Atletizm Şampiyonası'nda üstün performans sergileyerek madalyalara adeta ambargo koydu.

Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF) tarafından Atıcılar Olimpik Atletizm Stadyumu'nda düzenlenen Türkiye U16 Atletizm Şampiyonası, kıyasıya mücadelelere sahne oldu. Yaklaşık 1100 sporcunun ter döktüğü müsabakaya, Osmangazi Belediyespor'un başarılı atletleri damga vurdu.

Son dönemde elde ettiği derecelerle büyük ivme yakalayan Mert Meriç 300 metre engelde, Kenan Taç ise uzun atlamada birincilik kürsüsüne çıktı. Bunun yanı sıra 200 metrede Muhammet Esad Ayna ikinci olma başarısı yakalarken, 100 metre engel kategorisinde Muhammet Emin Koparan gümüş, Zeynep İleri de bronz madalya kazandı.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, gelecek vaat eden genç yıldızları tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Osmangazili atletler madalyaya doydu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri Düzce'de devam ediyor
    19:58 Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri Düzce'de devam ediyor

    Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Dairesi Başkanlığı'nın düzenlediği Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri müsabakaları, Düzce'de devam ediyor. Türkiye'nin 28 ilinden takımların katıldığı şampiyonada 40 kız ve 40 erkek sporcu ter döküyor. Final müsabakaları ise Pazar günü yapılacak.

  • TBMM 23 Nisan kutlamalarında başarılı çocuklar yer alacak
    19:48 TBMM 23 Nisan kutlamalarında başarılı çocuklar yer alacak

    TBMM Genel Sekreteri Talip Uzun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenecek etkinliklerde, bilimde, eğitimde, sporda ve sanatta başarı elde etmiş çocukların yer alacağını açıkladı. Bu yılki kutlamalarda çocuklar, ödül töreni ve Genel Kurul'da konuşma yapma fırsatı bulacak. Ayrıca, Türk milletinin hikayesini anlatan bir ışık gösterisi ve uzay teması da etkinliklere dahil edilecek.


Advertisement