Fenerbahçe'nin Gündeminde Yer Alan Jorge Sampaoli'nin Avukatı Fernando Barredes İstanbul'a Geldi - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'nin Gündeminde Yer Alan Jorge Sampaoli'nin Avukatı Fernando Barredes İstanbul'a Geldi

Fenerbahçe'de Phillip Cocu'nun yerine gelmesi için düşünülen ilk isim olan Jorge Sampaoli'nin avukatı Fernando Barredes, sarı-lacivertli kulüple görüşmek için İstanbul'a geldi.

02.11.2018 19:06  Güncelleme: 19:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Phillip Cocu'dan boşalan Teknik Direktörlük koltuğu için birçok isim konuşulan Fenerbahçe'de gündeme bir anda Arjantinli Teknik Direktör Jorge Sampaoli geldi. Sampaoli'nin avukatı Fernando Barredes, sarı-lacivertli kulüple görüşmek üzere İstanbul'a geldi. Leonardo Jardim ve Laurent Blanc ile yapılan görüşmelerden bir sonuç çıkmaması üzerine rotayı Sampaoli'ye çeviren Fenerbahçe, çarşamba günü İstanbul'a gelen Barredes ile görüşmeleri derbinin ardından sonuçlandırmak istiyor.

"BARREDES EĞER BİR YERE GİDİYORSA BU İŞ BİTMİŞİR"

Şili'nin başında 2 kez Copa Amerika'yı kazanmayı başaran ve son Dünya Kupasında Arjantin Milli Takımı'nı çalıştıran Arjantinli teknik direktörün, Fenerbahçe'ye çok yakın olduğu iddia edilirken, Şili'nin La Tercera gazetesinin muhabiri Christian Rodrigues, Sampaoli'nin menajerinin olmadığının altını çizerek, "Barredes eğer bir yere gidiyorsa, sadece detayları konuşmak için gidiyordur. O gittiyse, bu iş bitmiştir" açıklamasını yaptı.

"ŞU ANDA GÖRÜŞME HALİNDELER"

Arjantinli teknik direktörün basın sözcülüğünü yapan Veronica Brunati, Sampaoli'nin sarı-lacivertli takımla anlaşmaya çok yakın olduğunu söylerken, "Şu anda görüşme halindeler" ifadelerini kullandı. Sampaoli'ye en yakın isimlerden birisi olan Zequi Scher ise, "Resmi bir açıklamada bulunamam çünkü böyle bir yetkim yok. Ancak Sampaoli, Fenerbahçe'yi çalıştırmaktan mutluluk duyacaktır" dedi.

Fenerbahçe\'nin Gündeminde Yer Alan Jorge Sampaoli\'nin Avukatı Fernando Barredes İstanbul\'a Geldi
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe'nin Gündeminde Yer Alan Jorge Sampaoli'nin Avukatı Fernando Barredes İstanbul'a Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • I: Olmaz Asla 3 0 Yanıtla
  • Salim cakmak: Sayin ali koc sanada yaziklar olsun koca feneri comilin ne hallere dusurdu ya ginder su komiliyi bu sampolli de nerden cikti ersun hocadan baska hic bir hoca bu takimi duzeltemez 15 yiz sayin ali bey eserinizle gurur duyun oldumu bu saatten sonra yabanci hoca fenere hic birsey veremez 2 tane berezilyali gerce forvet lazim orta sahaya skorer orta saha lazim ali bey uyan artikligin yarisi gitti. Bu takim gol atamiyor. Sonrasi cok kotu gorunuyor artik kendine gel. Cocunun ne sucu vardi. Gitti gelen oyunculari comili getirmedimi. Madem cocu gidiyor yaninada comiliyi. Paketle gonderseydin. Sen gercek fenerli olsaydin butun fenerli. Yazarlari. Dinleseydin sezon basi. Yazik. Hani fener taraftarindi niye yabancida israr ediyon uyan ali bey ersun dan baskasi yalan ersun lada iyi bir sistem kurarsin para bol nasil olsa cocuya ver comiliye ver yardimcilara ver gelecek yabanci hocaya ver. Ver 2 0 Yanıtla
  • URFALI: Ya Ersun ya Zico-Alex gerisi boooooooooş 1 0 Yanıtla
  • Salim cakmak: Sayin ali koc gozun aydin galatasay atti nur topu gibi comilin oldu darisi dusman basina 0 0 Yanıtla

Advertisement