P. Karşıyaka, Aliağa Petkimspor'a mağlup oldu - Son Dakika
Spor

P. Karşıyaka, Aliağa Petkimspor'a mağlup oldu

P. Karşıyaka, Aliağa Petkimspor\'a mağlup oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin ilk haftasında oynanan İzmir derbisinde P. Karşıyaka, Aliağa Petkimspor'a 81-69 mağlup olarak sezona kötü bir başlangıç yaptı. P. Karşıyaka başantrenörü Ufuk Sarıca ise takımın gelişim göstermesi gereken konular olduğunu belirterek, çalışmayan parçaları düzeltmeleri gerektiğini söyledi.

02.10.2023 10:04

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin ilk haftasında oynanan İzmir derbisinde P. Karşıyaka, Aliağa Petkimspor'a 81-69 mağlup olarak sezona kötü bir başlangıç yaptı.

Yeni sezona kadrosunun büyük bir bölümünü tutarak ve dış transferde ise Furkan Haltalı, Kelan Martin, Hakan Sayılı, Vernon Carer Jr ve Darrun Hilliard gibi önemli oyuncuları kadrosuna katarak başlayan P. Karşıyaka, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin bu sezonki ilk maçında Aliağa Petkimspor'a 81-69 mağlup oldu. Bu sonuçla birlikte yeşil-kırmızılılar sezona kötü bir giriş yapmış oldu.

Müsabaka sonrasında P. Karşıyaka başantrenörü Ufuk Sarıca'da lige istedikleri gibi başlayamadıklarını ifade ederek, "Biz böyle başlamayı arzu etmiyorduk ancak sezonun daha başı ve bizim gelişim göstermemiz gereken bir sürü konu var. İyi bir kadromuz var, takımıma güveniyorum ancak çalışmayan parçaları en kısa sürede işler hale getirmemiz lazım" şeklinde konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor P. Karşıyaka, Aliağa Petkimspor'a mağlup oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement