Parma'nın İflası Resmen Açıklandı! - Son Dakika
Spor

Parma'nın İflası Resmen Açıklandı!

Parma\'nın İflası Resmen Açıklandı!

İtalya'nın köklü ekibi Parma'nın iflası mahkeme tarafından resmen açıklandı.

19.03.2015 17:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Borç batağında olan Parma Kulübü, resmen iflas etti.

Sıkıntılı günler geçiren kulübün mevcut başkanı Giampietro Manenti'nin Çarşamba günü dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla yakalanmıştı.

Geçtiğimiz sezonu Serie A'da 5. sırada tamamlayan ancak ödenmemiş vergi borçları nedeniyle bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edemeyen İtalyan kulübünün sahibi Tomması Ghirardi, hisselerini Rezart Taci'ye 1 €'luk sembolik bir bedel karşılığında satmıştı.

Bu gelişmenin sadece iki ay sonrasında Taci de aynı bedel karşılığında hisselerini Manenti'ye satmış ancak kulübün finansal durumu daha da kötüye gitmişti.

Oyuncuların ve teknik heyetin maaşlarının uzun süre ödenmemesiyle puan silinme cezasıyla karşı karşıya kalan Parma, bu sezon Serie A'da son sıradan bir türlü kurtulamadı.

Kulübün başına mahkeme tarafından iki yönetici atanacağı ve bu yöneticilerin en azından sezon sonuna kadar kulübü idare edecekleri açıklandı.

addCustomPlayer('1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc', '', '', 620, 569, 'perf1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc', 'eplayer16', {age:1417474883000});

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Parma'nın İflası Resmen Açıklandı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement