Patrice Evra, Selfie Çekilen Kadınlara Hakaret Etti - Son Dakika
Spor

Patrice Evra, Selfie Çekilen Kadınlara Hakaret Etti

Patrice Evra, "Bir gün dünyadaki kadınların selfie çekilmeyi bırakacağını hayal ediyorum. Çünkü çok sahteler ve tavuk g...ne benziyor." açıklamasıyla tepkilerin odağında yer aldı.

10.11.2016 14:31  Güncelleme: 14:32

Juventus'un Fransız oyuncusu Patrice Evra, Instagram hesabından ilginç bir video yayınladı.
35 yaşındaki tecrübeli sol bek, kadınların "selfie hastalığı" olduğunu ve bu durumun kendisini çok rahatsız ettiğini, yayınladığı bir video ile paylaştı.

Paylaştığı videoda birbirinden ilginç pozlar veren Fransız oyuncunun açıklamaları ise oldukça tepki çekti. "Dudaklarının harika olduğunu düşünüyorlar, ancak yanılıyorlar" diyen Evra'nın en çok tepki toplayan sözü ise şu oldu: "Bir gün dünyadaki tüm kadınların bu tarz fotoğraf çekmeyi bırakacağını hayal ediyorum. Çünkü çok sahteler ve tavuk g...ne benziyor."

AÇIKLAMA YAPMADI

Oldukça sert tepkilerle karşılaşan Evra, buna rağmen Instagram hesabından paylaştığı videoyu silmedi ve herhangi bir açıklama yapmadı. Evra'ya gösterilen tepkilerin çoğunluğu, kendisinin kadınları aşağıladığı ve kadın düşmanlığı yaptığı yönünde.

Evra'nın paylaşımı 212 bin kez izlenirken, yaklaşık 4 bin yorum aldı. Fransız futbolcunun Instagram hesabını 1.1 milyon kişi takip ediyor.

SADECE 4 MAÇTA OYNADI

Patrice Evra, bu sezon Serie A'da sadece 4 maçta forma şansı bulabildi. Tecrübeli sol bek buna rağmen Fransa Milli Takımı'nın son kadrosunda yer almayı başardı. PSG'de başarılı bir performans sergileyen Layvin Kurzawa'nın sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkartılmasının ardından Evra, kadroya dahil edildi.

(Sporx)

Patrice Evra, Selfie Çekilen Kadınlara Hakaret Etti

Son Dakika Spor Patrice Evra, Selfie Çekilen Kadınlara Hakaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement