Pedofiliden Hapis Yatan Adam Johnson, Türkiye'ye Gelebilir - Son Dakika
Spor

Pedofiliden Hapis Yatan Adam Johnson, Türkiye'ye Gelebilir

15 yaşındaki bir çocukla cinsel ilişkiye girdiğini kabul ettikten sonra 6 yıl hapis cezası alan futbolcunun, ceza evinden çıktıktan sonra kariyerine Türkiye'de devam edeceği iddia edildi.

02.03.2018 17:09  Güncelleme: 09:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiliz basını, cinsel istismar suçundan aldığı hapis cezası sebebiyle Sunderland ve İngiltere Milli Takımı'ndan kovulan Adam Johnson için yeni bir iddia ortaya attı.

15 yaşındaki reşit olmayan bir kız çocuğuyla cinsel ilişkiye girip suçlu bulunan ve aldığı 6 yıllık hapis cezasının 2 yılını dolduran Johnson, İngiltere'de gündem olmaya devam ediyor.

The Sun gazetesine konuşan oyuncuya yakın bir kaynak, Johnson'ın hapis cezasını doldurduktan sonra kariyerine devam etmek istediğini ancak artık Avrupa'da futbol oynamasının söz konusu olamayacağını söyledi.

Pedofiliden Hapis Yatan Adam Johnson, <a class='keyword-sd' href='/turkiye/' title='Türkiye'>Türkiye</a>'ye Gelebilir

"EN İYİ İHTİMAL TÜRKİYE VE ÇİN OLARAK GÖZÜKÜYOR"

Menajeriyle de yakın olduğu öne sürülen kaynak, 'En iyi ihtimal Türkiye veya Çin gibi görünüyor... Türkiye çekişmeli bir lige sahip olduğu için onun için oldukça iyi olabilir' ifadelerini kullandı.

Adam Johnson, reşit olmayan birisiyle cinsel ilişkiye girdiğini ve bir kez de cinsel istismarda bulunduğunu ay başında yapılan celsesinde itiraf etmişti. Johnson, ayrıca 16 yaşından küçük bir kızla ilişkiye girdiğine dair yöneltilen iki suçlamayı ise reddetmişti.

Pedofiliden Hapis Yatan Adam Johnson, Türkiye\'ye Gelebilir

Son Dakika Spor Pedofiliden Hapis Yatan Adam Johnson, Türkiye'ye Gelebilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • önerı: Turkiyede pedofilizm in revacta oldugunu duyunca rahat etmek icin buraya gelebilir.gunduz futbol oynar, bir tarikata girer , oradada cocuklara gures antronorlugu yapar.bursadaki hoca gibi. 15 12 Yanıtla
  • Yorumsuz: Ben ingilterede yasiyorum aslinda gorundugu gibi degil kendisi cok iyi futbolcu cokta iyi karekterli bir insan 1 6 yasindan kucuk kiz yasinin 16 Dan buyuk oldugunu soyliyerek onu kandirdi ama burda kanun 16 yasindan kucuk kizla birlikte olursan cezasi var ama iyi futbolcu iyi karekterli insan insallah turkiyede oynar 12 11 Yanıtla
  • Lodos: Bizin sapıklarımız bize yeter sapıklarına sahip çık avrupa. 11 0 Yanıtla
  • aüa: İstanbul takımlarına yakışır 2 3 Yanıtla
    Vay be: İstanbul takımları bu devletin sınırları içinde değil mi? Gelsin diyorsun adam yani. Bize gelmesin de komşuda kalsın sapık, bize zararı olmaz nasıl olsa diyorsun 0 0
  • ...........: tam senin yerin gir tarikat takımına onlara fazla ceza yok 3 0 Yanıtla
  • Numbia: Burada onun gibi bir sürü pedofili var, yabancılık çekmez. 2 0 Yanıtla
  • noah: tam senin yerin 2 0 Yanıtla

Advertisement