Pendikspor maçının ardından - Son Dakika
Spor

Pendikspor maçının ardından

Pendikspor maçının ardındanMustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA)SPOR Toto 1'inci Lig'de deplasmanda Altay'ı 4-1 mağlup eden Pendikspor'un teknik direktörü Osman Özköylü, maçtan sonra yaptığı açıklamada önemli bir galibiyet aldıklarını vurguladı.

21.01.2023 21:29  Güncelleme: 22:54

Pendikspor maçının ardından

Mustafa KÖPRÜLÜ/ İZMİR, (DHA)

SPOR Toto 1'inci Lig'de deplasmanda Altay'ı 4-1 mağlup eden Pendikspor'un teknik direktörü Osman Özköylü, maçtan sonra yaptığı açıklamada önemli bir galibiyet aldıklarını vurguladı.

Üç haftadır kazanamadıklarını dile getiren teknik direktör Özköylü, "Özellikle Erzurumspor maçında talihsiz 2 puan bıraktık. Bugün çocuklar istediklerimizin tamamına yakınını sahada gerçekleştirdiler. İyi oyun sonucunda iyi sonuç çıktı. Tekrar özgüvenimizi kazanmamız ve üst grubun içine yer almamız gerekiyordu. Futbolcular bu yarışta ciddi bir aday olduğumuzu gösterebilmek adına harika bir oyun oynadılar. Çok güzel şeyler yaptılar. Bu bizi memnun etti. Hepsini tebrik ediyorum. Devamını getirmek istiyoruz" dedi.

Altay Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, "Rakibin iki formatı vardı. Aslında sahada stratejik olarak buna cevap verdik. Ligin en güçlü, en pahalı takımlarından birine karşı oynadık. Bugün oynadığımız oyunda zaman zaman iyi şeyler gösterdik. Ama maalesef bireysel hatalara yine yenisi eklendi. Bu durum takımda kırılganlık yaratıyor. Skor kimseyi aldatmasın. Bu skoru bizim yakalayacağımız pozisyonlar oldu. Ofansif beceri gösterememek böyle bir sonucun çıkmasına neden oldu. Mental olarak kolay durumda değiliz. Oyuncuları motive etmeye çalışıyoruz, zorlanıyoruz. Çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Pendikspor maçının ardından
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Pendikspor maçının ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement