Petrolspor'a 3 Kaleci - Son Dakika
Spor

Petrolspor'a 3 Kaleci

Petrolspor\'a 3 Kaleci

3.Lig 3.Grup Batman temsilcisi Petrolspor'da Süleyman Kasap, Burak Sağkan ve Geylani Özturan kaleci olarak görev alacak.

14.08.2015 08:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kale, onlara emanet

2015-2016 futbol sezonuna hummalı bir şekilde hazırlanan Petrolspor'un kalesi Süleyman Kasap, Burak Sağkan ve Geylani Özturan'a emanet edildi.

Geçtiğimiz sezonun başında Petrolspor'un kaleyi emanet ettiği oyuncular şöyleydi. 1. Kaleci Bekir Öztürk, 2. kaleci Yaşar Memişoğullarından ve 3. Kalecide Geylani Özturan olarak belirlenmişti.

1. Kaleci Bekir Öztürk geçtiğimiz sezonun ortasında gönderilerek yerine Petrolspor'un eski kalecisi Panter Sülo lakaplı Süleyman Kasap tekrar getirilmişti.

Sezon sonuna kadar Süleyman Kasap, Yaşar Memişoğullarından ve Geylani Özturan ekibiyle devam eden Petrolspor, bu sezon listeyi 1. Kaleci Süleyman Kasap 2. Kaleci Burak Sağkan ve 3. Kaleci olarak da Geylani Özturan'ı kadrosunda tuttu.

2014-2015 RAPORU

Geçtiğimiz sezon oynadığı 34 maçta kalesinde 41 gol yiyen Petrolspor, bu gollerin 21 tanesini sezonun ilk yarısında Bekir Öztürk ve Yaşar Memişoğlu'nun koruduğu kalede görmüştü.

Ligin ikinci yarısında Bekir Öztürk'ün yerine transfer edilen Süleyman Kasap 10 maçta forma giydiği Petrolspor'da kalesinde 11 gol gördü.

Ligin bitimine 5 hafta kala sakatlanan Kasap'ın yerine kaleye devr alan Yaşar Memişoğullarından ise kalesinde 9 gol görmüştü.

3. Kaleci Geylani Özturan ise geçtiğimiz sezon ligin son maçında kısa bir süre kaleyi koruyup kalesinde gol görmemişti.

Öte yandan 2013-14 sezonunda da Petrolspor kalesini 34 maçta koruyan Süleyman Kasap sadece 33 gol yemişti.

"KALEDE DUVAR OLACAĞIZ"

Petrolspor, takım kaptanı ve temsilcimiz bu sezon kalesini koruyacak olan as kaleci Süleyman Kasap yeni sezonda rakiplerine geçit vermeyeceklerini belirtti.

Kasap; " Geçtiğimiz sezon taraftarlarımızı çok üzdük bunun farkındayız Yeni sezonda gönüllerini almak istiyoruz. Ligdeki rakiplerimizin kimler olduğunun bir önemi yok. Ben Burak ve Geylani adına rakiplerimize mesajımız açık ve net kaleye duvar oluruz yine de geçit vermeyeceğiz. Sezon sonunda ligin en az gol yiyen takımı olmak için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi. Murat Ezgin/ Batman Gazetesi

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Petrolspor'a 3 Kaleci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Yusuf : Sanki her şey bir masal bunu daha önce duymuştum sakın üzülme petrol yakında ben gelip kurtaracam takımı ... 0 0 Yanıtla
  • Sercan Manav: Hı hı hı evet :D 0 0 Yanıtla

Advertisement