Pfdk'dan Galatasaray'a Derbi Cezası - Son Dakika
Son Dakika Logo

Pfdk'dan Galatasaray'a Derbi Cezası

Pfdk\'dan Galatasaray\'a Derbi Cezası
10.04.2014 17:15

PFDK, Fenerbahçe derbisindeki kötü ve çirkin tezahürat nedeniyle Galatasaray 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi.

Geçtiğimiz hafta sonunda oynanılan derbi öncesinde ceza sınırında bulunan Galatasaray, Fenerbahçe maçı sonrasında 1 maç seyircisiz oynama cezası aldı.

TFF'nin internet sitesinden yapılan açıklamada, Fenerbahçe karşısında kötü ve çirkin tezahürat dışında saha olayları nedeniyle Galatasaray'a 1 maç kadın ve çocuk taraftarlar önünde oynama ve 80 bin TL para cezası verildi.

Bu cezanın ardından sarı-kırmızılı kulüp, 30. haftadaki Kasımpaşa maçını TT Arena'da kadın ve çocuk taraftarlar önünde oynayacak.

Seyircisiz maçlarda kadın ve çocuk taraftar uygulumasının başlamasından bu yana Galatasaray ilk kez seyircisiz oynama cezası aldı.

PFDK'nın konuyla ilgili açıklaması şöyle oldu:

"GALATASARAY A.Ş.'nin, 06.04.2014 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş. - FENERBAHÇE A.Ş. Spor Toto Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde 4. kez gerçekleştirilmesinden dolayı takdiren 1 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA ve 80.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir."

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Pfdk'dan Galatasaray'a Derbi Cezası - Son Dakika


Advertisement