Pıontek: Anadolu 'ya Şampiyonluk Yasak - Son Dakika
Spor

Pıontek: Anadolu 'ya Şampiyonluk Yasak

Pıontek: Anadolu \'ya Şampiyonluk Yasak

Alman teknik direktör Sepp Piontek, Türkiye'de İstanbul harici takımlara şampiyonluğun yasak olduğunu söyledi.

03.04.2013 11:26  Güncelleme: 11:42

A Milli Futbol Takımı'nın ve Bursaspor'un eski teknik direktörlerinden Alman çalıştırıcı Sepp Piontek, Türkiye'de İstanbul harici takımların şampiyon olmasının yasak olduğunu söyledi.

31 Mart'ta başlayan ve yarın son bulacak olan Vodafone Uluslararası Evrenseki Kupası için Antalya'da bulunan Sepp Piontek, Bursaspor'un resmi televizyonuna açıklamalarda bulundu. Yeşil-beyazlı takımın 2009-2010 sezonunda elde ettiği şampiyonluğunu değerlendiren tecrübeli teknik adam, "Bursaspor'un İstanbul takımlarını arkasında bırakması tarihi bir başarıydı. Bursaspor'un şampiyonluğunu duyduğumda çok sevindim. Türkiye'de İstanbul takımlarının haricinde Anadolu takımlarının herhangi birinin şampiyon olması yasaktır. Bursaspor'un şampiyon olması çok büyük başarıydı. Diğer takımlara da çok güzel örnek oldu" dedi.

Bursaspor'un şampiyonluğunun Türkiye'deki genç yetenekler için de çok güzel bir olay olduğunu ifade eden Piontek, "Bursaspor sadece yurt dışından alınan pahalı futbolcular ile başarının olmadığını gösterdi" diye konuştu.

"BURSASPOR İYİ YOLDA"

Bursaspor'un çok yetenekli oyunculara sahip olduğunu vurgulayan Piontek, "Geçen yıl da Vodafone Cup'a gelmiştim. Bursaspor'un U14 takımı orada şampiyon olmuştu. Çok yetenekli çocuklar var. Bu da iyi antrenörlerin olduğunu gösteriyor. Bursaspor'un iyi yolda olduğunu gözlüyorum. Beklentim bu yetenekli gençlerin milli takımlarda oynaması. Yetenekli gençleri elinde tutmakta zor oluyor. İstanbul takımları onları gençken almaya eğilim gösteriyor" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Pıontek: Anadolu 'ya Şampiyonluk Yasak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement