Galatasaray, Lukas Podolski'yi Japon Takımı Vissel Kobe'ye Sattı - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Lukas Podolski'yi Japon Takımı Vissel Kobe'ye Sattı

Galatasaray, Alman futbolcusu Lukas Podolski'yi 2.7 milyon Euro'ya Japon ekibi Vissel Kobe'ye sattı. 33 yaşındaki futbolcu, sezon sonunda takımdan ayrılacak.

17.02.2017 09:40  Güncelleme: 09:55

Galatasaray, Podolski'nin Japonya'ya transferinde son noktayı koydu ve Alman futbolcuyu sezon sonunda geçerli olmak üzere Vissel Kobe'ye sattı.

beIN SPORTS'un haberine göre, iki kulüp arasında 2 hafta sonra yeniden başlayan bonservis pazarlıkları Podolski'nin de araya girmesiyle kesinlik kazanmış ve Alman futbolcunun sezon sonunda takımdan ayrılması kararlaştırılmıştı. Japon yöneticilerle yapılan pazarlıklar dün son halini aldı ve iki kulüp arasındaki resmi imzalar atıldı.

BONSERVİSİ 2.7 MİLYON EURO

Galatasaray, Alman futbolcuyu sezon sonunda 2 milyon 700 bin Euro bonservis bedeliyle serbest bırakmayı kabul ederken, Podolski'nin yeni bonus şartları da netleşti.

Sezon sonuna kadar Galatasaray'ın başarısı için ter dökecek Podolski, Sarı-Kırmızılı takımın Şampiyonlar Ligi'ne katılması halinde yıl içinde alacağı bonuslara ek olarak 200 bin Euro daha hak etmiş olacak.

Galatasaray, Lukas Podolski\'yi Japon Takımı Vissel Kobe\'ye Sattı
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Galatasaray, Lukas Podolski'yi Japon Takımı Vissel Kobe'ye Sattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement