Polonya'da Avrupa Oyunları'nda mücadele eden milli sporcular için bayramlaşma töreni düzenlendi - Son Dakika
Spor

Polonya'da Avrupa Oyunları'nda mücadele eden milli sporcular için bayramlaşma töreni düzenlendi

Polonya\'da Avrupa Oyunları\'nda mücadele eden milli sporcular için bayramlaşma töreni düzenlendi

Polonya'da devam eden 3. Avrupa Oyunları'nda mücadele eden milli sporcular için Kurban Bayramı nedeniyle bayramlaşma töreni düzenlendi. Krakow'daki Avrupa Oyunları Köyü'nde gerçekleştirilen törene Spor Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Murat Kocakaya, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Başkan Yardımcısı ve Avrupa Oyunları Koordinasyon Komisyonu Başkanı Hasan Arat, TMOK Genel Sekreteri Neşe Gündoğan, sporcular ve antrenörler katıldı. Törende, Murat Kocakaya, Hasan Arat ve Neşe Gündoğan, sporculara bayram çikolatası vererek bayramlarını kutladı. Hasan Arat, 7'li Ragbi Kadın Milli Takımı oyuncularına gösterdikleri mücadele ve takım ruhu için teşekkür etti.

28.06.2023 13:45

Polonya'da devam eden 3. Avrupa Oyunları'nda mücadele eden milli sporcular için Kurban Bayramı nedeniyle bayramlaşma töreni düzenlendi.

Krakow'daki Avrupa Oyunları Köyü'nde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine Spor Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Murat Kocakaya, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Başkan Yardımcısı ve Avrupa Oyunları Koordinasyon Komisyonu Başkanı Hasan Arat, TMOK Genel Sekreteri Neşe Gündoğan, sporcular ve antrenörler katıldı.

Bayramlaşma töreninde Murat Kocakaya, Hasan Arat ve Neşe Gündoğan, tek tek bayramlarını kutladıkları sporculara bayram çikolatası verdi.

Hasan Arat, törende sohbet ettiği 7'li Ragbi Kadın Milli Takımı'nın oyuncularına burada gösterdikleri mücadeleden ve takım ruhundan dolayı teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Polonya'da Avrupa Oyunları'nda mücadele eden milli sporcular için bayramlaşma töreni düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement