Prandelli Patladı! "Takımdaki Gruplaşma Büyüyor" - Son Dakika
Spor

Prandelli Patladı! "Takımdaki Gruplaşma Büyüyor"

Prandelli Patladı! "Takımdaki Gruplaşma Büyüyor"

"Bruma ve Sneijder'i 11'de başlat" diyen yöneticilere Cesare Prandelli dert yandı.

25.11.2014 08:24

Farklı Trabzon yenilgisi Galatasaray'da bardağı taşıran son damla oldu. Pazar sabahı Florya'nın yolunu tutan Ali Dürüst'le Abdurrahim Albayrak, tesislerde Cesare Prandelli ile 6 saat süren bir görüşme gerçekleştirdi. Her iki taraf da bu zirvede eteğindeki taşları döktü. Dürüst-Albayrak ikilisi, Sneijder'i yedek bırakıp Bruma'yı kadroya bile almayan Prandelli'ye "Sana ve ekibine güveniyoruz ama takım kurgusunda problemler var. Sneijder tercihini hatalı buluyoruz. Aynı şekilde Bruma'dan da faydalanmalısın" uyarısını yaptı.

ESKİ TRABZONSPORLULAR!

Bunun üzerine İtalyan hocaya savunmaya geçti ve "Takımda ben gelmeden önce oluşmuş bir gruplaşma var. Takım 3 gruba ayrılmış. Oynamayan futbolcular, o gruptaki diğer arkadaşlarını da olumsuz etkiliyorlar. Bu sorun her geçen gün büyüyor" diye dert yandı. Eski Trabzonsporlular Selçuk ve Burak'ın yerli cephesinde başı çektikleri iddia edildi. Bu gruba bu sezon Olcan da dahil oldu. Olcan'ın sezon başında Balıkesir maçında kadro dışı bırakılmasına en sert tepki de bu gruptan gelmişti.

GURBETÇİLER İTTİFAKI VAR!

Almanya doğumlu Hakan Balta, Koray, Sinan Gümüş, Yasin, Furkan ve Tarık Çamdal'ın yanı sıra Belçika'da yetişen Sinan Bolat ve Umut Gündoğan bu grubu oluşturuyor. Gurbetçi Hamit Altıntop ise kendisini geri çekiyor, hiçbir gruba dahil olmuyor ve maç sonlarında ağzına geleni söylüyor.

YABANCILAR DA İKİ GRUP!

Yabancı oyuncuların kendi içinde de gruplaşmalar söz konusu. Muslera aynı dili konuştuğu Telles'le, Sneijder de İnter'den takım arkadaşı Pandev'le sürekli beraber hareket ediyor. Yerli oyuncuların cephe aldığı Melo ise tek takılıyor. Prandelli'nin bu konuşmada bu konulara özellikle dikkat çektiği öğrenildi..

KAPTANLARLA TOPLANTI

Galatasaray'da dün de sıcak saatler yaşandı. Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst, kaptanlar Selçuk İnan, Sneijder ve Hakan Balta'nın yanı sıra Melo'nun da katıldığı bir toplantı yaptı. Oyunculara, "Artık kimsenin sabrı kalmadı. Takıma sahip çıkın" mesajı verildi. Ardından yönetim kurulu toplandı. Başkan Duygun Yarvusat'ın da katıldığı toplantıda Prandelli'nin durumu masaya yatırıldı. İtalyan hocanın gitmek için sözleşmesindeki paranın ödenmesini şart koştuğu için mecburen Prandelli ile devam kararı alındı.

Sabah

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Prandelli Patladı! 'Takımdaki Gruplaşma Büyüyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement