Psg'nin Bileği 27 Maçtır Bükülmüyor - Son Dakika
Spor

Psg'nin Bileği 27 Maçtır Bükülmüyor

Psg\'nin Bileği 27 Maçtır Bükülmüyor

Bu sezon ligde geride kalan 18 haftada bileği bükülmeyen Fransız ekibi Paris Saint-Germain, son mağlubiyetini 27 maç önce yaşadı.

17.12.2015 11:30

Bu sezon ligde geride kalan 18 haftada bileği bükülmeyen Fransız ekibi Paris Saint-Germain, son mağlubiyetini 27 maç önce yaşadı.

Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Paris Saint-Germain (PSG), ligde geride kalan 18 haftada mağlubiyet yaşamayarak liderliğini sürdürüyor. Ligin 18. haftasında Lyon'u 5-1'lik skorla mağlup etmeyi başaran kırmızı-lacivertli takım, yoluna kayıpsız olarak devam ediyor. Geride kalan haftalarda 15 galibiyet, 3 beraberlik elde eden ve 48 puanla en yakın takipçisi Angers'in 17 puan önünde lider konumda yer alan PSG, ligde son mağlubiyetini ise 27 maç önce aldı.

27 MAÇTIR YENİLMİYOR

Ligue 1'de geçtiğimiz sezonun 29. haftasında Bordeaux'a 3-2'lik skorla kaybeden Laurent Blanc'ın öğrencileri, 27 haftadır mağlubiyet yüzü görmüyor. Kırmızı-lacivertliler, geçtiğimiz sezonun son 9 haftasını kayıpsız geçerken, bu sezon ise geride kalan 18 haftada rakiplerine boyun eğmedi. Bu periyotta 24 galibiyet, 3 beraberlik elde eden PSG'nin bu başarısında Zlatan Ibrahimovic ve Cavani'nin payı büyük.

IBRAHIMOVIC VE CAVANI'DEN BÜYÜK KATKI

34 yaşındaki İsveçli golcü Zlatan Ibrahimovic, bu sezon geride kalan 18 haftada 13 kez sahada yer alırken, rakip fileleri ise 14 kez havalandırdı. Uruguaylı forvet Edinson Cavani de çıktığı 16 maçta 10 kez gol sevinci yaşadı. Alman kaleci Kevin Trapp ise bu sezon ligde yalnızca Bastia maçında sakatlığı sebebiyle forma giyemezken, çıktığı 17 maçta kalesinde yalnızca 9 gol gördü. 25 yaşındaki kaleci, bu sezon 9 maçta da kalesini gole kapattı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Psg'nin Bileği 27 Maçtır Bükülmüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement