PTT 1. Lig Şampiyonu Kayserispor Kupasını Kaldırdı - Son Dakika
Spor

PTT 1. Lig Şampiyonu Kayserispor Kupasını Kaldırdı

PTT 1. Lig Şampiyonu Kayserispor Kupasını Kaldırdı

PTT 1. Lig’in şampiyonu Kayserispor, 2-1’lik Karşıyaka galibiyetinin ardından kupasını aldı.

17.05.2015 23:18

PTT 1. Lig'in şampiyonu Kayserispor, 2-1'lik Karşıyaka galibiyetinin ardından kupasını aldı. Maçın son düdüğü çaldıktan sonra Kayserisporlu futblocu Cem Can, sahanın ortasına Kayserispor bayrağı dikti.

Maç sonu basın toplantısında konuşan teknik direktör Cüneyt Dumlupınar, "Herkesin bildiği gibi, geçen seneden bu yana Kayserispor Kulübü olarak çok acılar çektik. Geçen sene 3 mayıs günü Eskişehir'de maçı kazanmamıza rağmen, ligden düştük. Bu sene de tam bir yıl sonra tekrar süper lige çıkmaya hak kazandık. Çok fazla konuşmayacağım. Hepimizin hak ettiği bir şampiyonluk" dedi.

Spor Toto Süper Lig'e çıkmayı, ligin bitmesine 3 hafta kala garantileyen Kayserispor, Karşıyaka maçı sonrası kupayı kaldırdı. Kupa törenine tüm teknik heyet ve kulüp yönetimi katıldı.

Kayseri Erciyesspor'dan, Kayserispor'a transfer olan Cem Can'ın sahaya bayrak dikmesiyle başlayan kutlamalar, tüm şehre coşku yaydı. Şampiyonluk ile ilgili maç sonu açıklama yapan, Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki, "Bugün çok keyifli bir gün. Aslında Antalya Maçı'nda bu coşkuyu yaşayalım istedik. Ama olmadı kısmet bugüneymiş. Allah'a şükürler olsun bu takım şanssızlıklar eseri düşmüştü. Yiğit düştüğü yerden kalkar. Yiğit düştüğü yerden kalktı" dedi.

Kulübün Genel Menajeri Süleyman Hurma da, "Kayserispor bu ligin en prestijli takımlarından biriydi. Ama geçen sene bir kaza geçirdik. Bu kaza bizde ağır travma yaptı. İyi bir kulüp ise mutlaka sonuç alırsın, biz de sonuç aldık" diye konuştu.

Kayserispor'un bir yıl boyunca ter döktüğünü söyleyen Kayserispor Başkanı Bekir Yıldız, "Tertemiz bir şekilde kupayı hak ettik. Herkes bu mutluluğu yaşamalı" şeklinde konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor PTT 1. Lig Şampiyonu Kayserispor Kupasını Kaldırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement