Puma 2014 Dünya Kupası™ Milli Takım Formalarını Tanıttı - Son Dakika
Spor

Puma 2014 Dünya Kupası™ Milli Takım Formalarını Tanıttı

Puma 2014 Dünya Kupası™ Milli Takım Formalarını Tanıttı

İtalya, İsviçre, Cezayir, Kamerun, Gana, Fildişi Sahilleri, Şili ve Uruguay'ın yeni formaları bugünkü hazılık maçlarında ilk defa sahaya çıkıyor.

19.04.2014 10:57  Güncelleme: 16:08

PUMA, bu yaz Brezilya'ya gidecek sponsoru olduğu sekiz ülke için hazırlanan yeni milli takım formalarını tanıttı. İtalya, İsviçre, Cezayir, Kamerun, Gana, Fildişi Sahilleri, Şili ve Uruguay'ın kendi sahasında ve deplasmanda giyeceği formalar bu hafta FIFA Dünya Kupası'na hazırlık maçları için piyasaya sürüldü.

Yeni PUMA Milli Takım formaları PUMA'nın futbol kıyafetlerinde uyguladığı bir yenilik olan PWR ACTV özelliğini taşıyor; atletik bağlar ve sıkıştırmanın bir arada kullanıldığı bu teknoloji futbolda bir ilk. ACTV bandı stratejik bir şekilde konumlanarak deride mikro-masaj etkisi sağlıyor, insan bedeniyle birlikte çalışarak performansı maksimize ediyor ve oyuncuların daha hızlı olmasına yardımcı oluyor, aktif kaslara daha efektif enerji sağlıyor. Koltuk altı örgü ekleri ile birlikte vücudun nefes almasını sağlayıp hareket özgürlüğünü artıran bu kombin, PUMA takımlarına bu yıl ki Dünya Kupası'nda rekabet avantajı sağlayacak.

Sebastien Thiney, PUMA PLM Takım Sporları Kıyafetleri Bölümü Başkanı bu teknolojiyi şöyle anlatıyor: "Yeni PUMA PWR ACTV teknolojisi futbolcuların doğal gücünü ve performanslarını optimize etmelerine yardımcı oluyor. Biz; sıkıştırma teknolojisi ve atletik şeritlerle kombinlenen ve tüm bunları performansla birleştiren yenilikçi bir ürün yarattık."

Her takıma ait iç saha ve deplasman formaları, şortlar ve tüm koleksiyon Nisan ayı itibariyle mağazalarda yerini aldı. Ayrıca milli takım formalarında yer alan ACTV teknolojisine sahip PUMA PWR ACTV futbol performans giysileri koleksiyonu da satışa sunuluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Spor Puma 2014 Dünya Kupası™ Milli Takım Formalarını Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement