Rıdvan Dilmen'den canlı yayında Sergen Yalçın'a çarpıcı çağrı: Lütfen Sergen'e dönme - Son Dakika
Spor

Rıdvan Dilmen'den canlı yayında Sergen Yalçın'a çarpıcı çağrı: Lütfen Sergen'e dönme

Süper Lig'in 13. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Alanyaspor'a 2-0 mağlup oldu. Karşılaşmayı değerlendiren ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, teknik direktör Sergen Yalçın'a çağrıda bulunurken futbolculuk günlerinden dem vurarak, "Sergen Yalçın'ın uzun yıllar Beşiktaş'a faydalı olabileceğini düşünüyorum, tek rakibi var Sergen. Sergen Yalçın, lütfen Sergen'e dönme. Sergen Yalçın olarak kal, ben Sergen Yalçın'ı çok sevdim" dedi.

20.11.2021 22:14  Güncelleme: 09:30

Alanyaspor'a deplasmanda mağlup olan Beşiktaş, Süper Lig'de üst üste 3. yenilgisini yaşadı. Maçın ardından ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen karşılaşmayı TRT Spor ekranlarında değerlendirdi. Dilmen'in canlı yayında teknik direktör Sergen Yalçın'a yaptığı çağrı dikkat çekti.

"BEN, SERGEN YALÇIN'I ÇOK SEVDİM"

Rıdvan Dilmen, teknik direktör Sergen Yalçın'a futbolculuk günlerinden dem vurarak yaptığı çağrıda, "Sergen Yalçın'ın uzun yıllar Beşiktaş'a faydalı olabileceğini düşünüyorum, tek rakibi var Sergen. Sergen Yalçın, lütfen Sergen'e dönme. Sergen Yalçın olarak kal, ben Sergen Yalçın'ı çok sevdim" ifadelerini kullandı.

Rıdvan Dilmen\'den canlı yayında Sergen Yalçın\'a çarpıcı çağrı: Lütfen Sergen\'e dönme

Son Dakika Spor Rıdvan Dilmen'den canlı yayında Sergen Yalçın'a çarpıcı çağrı: Lütfen Sergen'e dönme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Mustafa Karvan: Dwha ilk hafta bjk yendi diye b takim bu sene sampiyon olur fark atar eiyordun ridvan dilmen neoldu kararin degistimi yoksa 0 0 Yanıtla

Advertisement