Transferde ilk bombayı Serdar Aziz'le patlatan Galatasaray, Hugo Rodallega işinde de resmi imza aşamasına geldi. Fanatik Gazetesinin haberine göre; Sarı-Kırmızılılar, 30 yaşındaki Kolombiyalı forvetle her konuda anlaşma sağlarken, transferin önümüzdeki hafta başında açıklanacağı öğrenildi. Galatasaray, Rodallega'nın bonservisine 1.7 milyon Euro ödeyecek, oyuncunun kendisine de yıllık 1.6 milyon Euro verecek.
34 MAÇTA 19 GOL
Tecrübeli futbolcunun serbest kalma maddesini kullanan Sarı-Kırmızılılar, büyük ihtimalle hücum hattına başka takviye yapmayacak. Rodallega, bedavaya geldiği Akhisar'da başarılı bir sezon geçirmişti. 34 lig maçında 19 gol kaydeden, Beşiktaş filelerine gönderdiği 3 golle dikkat çeken yıldız futbolcunun, Sarı-Kırmızılı takımda da formayı kimselere kaptırmaması bekleniyor.
RIEKERINK BÖYLE İSTEDİ
Hugo Rodallega'yı, özellikle Jan Olde Riekerink'in istediği de gelen haberler arasında. Galatasaray'a geldikten sonra Süper Lig'i yakından takip eden Hollandalı antrenörün, tecrübeli futbolcuyu çok beğendiği ve mutlaka alınması yönünde yönetime rapor sunduğu belirlendi. Bu da, Riekerink'in takımın başına geçmesi halinde Rodallega'yı oynatacağı anlamına geliyor. Hücum hattında da Podolski, Sneijder ve Sinan Gümüş gibi isimlerin görev yapması gündemde.
Son Dakika › Spor › Galatasaray, Rodallega Transferini Hafta Başında Açıklayacak - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Yorumlar (5)