Romanya Basını, Hagi'yi G.Saray İçin Yazdı - Son Dakika
Spor

Romanya Basını, Hagi'yi G.Saray İçin Yazdı

Romanya Basını, Hagi\'yi G.Saray İçin Yazdı

Rumen basını, G.Saray'ın teknik direktörlüğü için Hagi'yi yazdı,Hagi'nin "İnanıyorum ki G.Saray'da benim de sıram gelecek." sözlerini hatırlattı.

11.06.2014 18:25  Güncelleme: 18:19

Galatasaray'da Roberto Mancini ile yolların ayrılmasının ardından ilk olarak Mircea Lucescu ile Mustafa Denizli'nin ismi gündeme gelirken, Romen basınında ise şaşırtan bir iddia ortaya atıldı.

GÜNDEMDE HAGI VAR

Sporx'in haberine göre; yeni teknik direktörünü fazla zaman geçirmeden bulmak istediği belirtilen sarı-kırmızılıların Mircea Lucescu ile birlikte efsane oyuncusu ve eski teknik direktörü Gheorghe Hagi'yi de gündemine aldığı öne sürüldü.

HAGI: "BENİM SIRAM GELECEK"

Galatasaray'da 2004-05 ve 2000-11 sezonlarında çalışan Hagi, 6 Nisan günü Fenerbahçe ile oynanan derbi maçı öncesinde Türkiye'ye gelmiş ve "Seve seve tekrar teknik adam olarak Galatasaray'a dönerim. Ve inanıyorum ki bir gün döneceğim. Benim sıram gelecek" ifadelerini kullanmıştı.

SEZON ORTASINDA GELMEK İSTEMEMİŞTİ

Başkan Ünal Aysal da, Fatih Terim'in ayrılığı sonrasında Hagi ile görüşerek teklifte bulunduğunu açıklamış, ancak Romen hocanın sezon ortasında göreve gelmek istememesi nedeniyle imzanın gelmediği belirtilmişti.


Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Romanya Basını, Hagi'yi G.Saray İçin Yazdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement