Ronaldo Penaltı Kaçırdı, Soyunma Odasının Merdivenlerinde Ağladı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Spor

Ronaldo Penaltı Kaçırdı, Soyunma Odasının Merdivenlerinde Ağladı

Ronaldo Penaltı Kaçırdı, Soyunma Odasının Merdivenlerinde Ağladı
12.05.2015 08:51  Güncelleme: 08:52

La Liga'da Valenica ile 2-2 berabere kalan Real Madrid'de penaltı kaçıran Cristiano Ronaldo, kaybedilen 2 puandan kendisini sorumlu tuttu ve gözyaşlarına hakim olamadı.

İspanya Ligi'nde Real Madrid, Barcelona'nın Real Socieda'ı 2-0'la geçtiği haftada Valencia ile 2-2 berabere kalırken, Cristiano Ronaldo penaltı atışından yararlanamadı ve eflatun beyazlılar, şampiyonluk yolunda ağır darbe almıştı. 2-2 sona eren maçın ardından Ronaldo, soyunma odasının merdivenlerinde hüngür hüngür ağladı.

RONALDO PENALTI KAÇIRMIŞTI

Karşılaşmanın ilk yarıda kalesinde 2 gol gören mor menekşeler, 56'da Pepe ve 84'te Isco'nun golleriyle skoru 2-2'ye getirerek mücadeleden 1 puanla ayrılmıştı. Ronaldo, maçın 45.dakikasında bir penaltı atışından yararlanamamıştı.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Bitime iki hafta kala şampiyonluk yarışında ağır bir darbe alan Real Madrid'de Ronaldo, büyük bir üzüntü yaşadı. Soyunma odası merdivenlerinde uzun süre oturan Portekizli yıldız gözyaşlarına hakim olamadı.


Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Ronaldo Penaltı Kaçırdı, Soyunma Odasının Merdivenlerinde Ağladı - Son Dakika


Advertisement