Sabri: Ben Prandelli'nin Raporlarında Yer Almıyorum - Son Dakika
Spor

Sabri: Ben Prandelli'nin Raporlarında Yer Almıyorum

Sabri: Ben Prandelli\'nin Raporlarında Yer Almıyorum

Galatasaray'da kadro dışı kalan Sabri, moralsiz şekilde Florya'dan ayrıldı ve "Ben çalışmalarıma devam ediyorum. Prandelli'nin raporlarında yer almıyorum." dedi.

12.08.2014 15:51  Güncelleme: 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'da kadro dışı kalan isimlerden Sabri Sarıoğlu, A2 takımının, A takımla yapacağı hazırlık maçında kadroda yer almadı ve Florya Metin Oktay Tesisleri'nden ayrılırken gazetecilere kısa bir açıklama yaptı.

"BEN ÇALIŞMALARIMA DEVAM EDİYORUM"

NTVSpor muhabiri Evren Göz'ün verdiği bilgilere göre moralinin bozuk olduğu kaydedilen Sabri'nin, "Prandelli'nin raporlarında yer almıyorum. Ben çalışmalarıma devam ediyorum. Ancak bazı basın yayın organlarında farklı yayınlanıyor" dediği kaydedildi.

PRANDELLI, AF KONUSUNU GÜNDEMDEN KALDIRDI

Galatasaray'da sağ bek için yapılan girişimlerde sonuç alınamaması sonrasında Sabri Sarıoğlu'nun affedilmesi gündeme gelmiş, ancak Prandelli bunu veto etmişti.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Sabri: Ben Prandelli'nin Raporlarında Yer Almıyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Güle güle: Paradelli asıl sana güle güle. Bir galatasaraylı olarak senin takımdan kovulacağın günü bekliyorum. Ne var işte adam takımda kalsın. İlla ben oynarım demiyor. Sabri reis takıma aşık. Sen ise paraya aşıksın. 13 17 Yanıtla
  • erhan kırdar: Her Dönemin Bir Sonu Var Reis, Takma Kafana Artık İlk 11'de oynayabileceğin Bir Takıma Git, Herkesin Hedefi Var Sende Hedeflerinde Koştur. 24 2 Yanıtla

Advertisement