Sabrosa : "Futbol Hayatımda Bu Kadar Coşkulu Bir Topluluk Görmedim" - Son Dakika
Spor

Sabrosa : "Futbol Hayatımda Bu Kadar Coşkulu Bir Topluluk Görmedim"

Sabrosa : "Futbol Hayatımda Bu Kadar Coşkulu Bir Topluluk Görmedim"

Beşiktaş'ın Portekizli Oyuncusu Sabrosa : "Futbol Hayatımda Bu Kadar Coşkulu Bir Topluluk Görmedim"

25.01.2011 17:01

BEŞİKTAŞ'IN PORTEKİZLİ OYUNCUSU SABROSA : "FUTBOL HAYATIMDA BU KADAR COŞKULU BİR TOPLULUK GÖRMEDİM"

"İSTEDİĞİMİZ HEDEFLERE ULAŞMANIN KOLAY OLMADIĞININ FARKINDAYIZ, FAKAT İMKANSIZ DİYE BİR ŞEY YOK"

İSTANBUL, (DHA)

Beşiktaş'ın, sezonun ikinci yarısı öncesi İspanya'nın Atletico Madrid takımından transfer ettiği Simao Sabrosa, Beşiktaş taraftarıyla ilgili olarak, "Futbol hayatımda bu kadar coşkulu bir topluluk görmedim" dedi.

Fi Yapı İnönü Stadı'nda çıktığı ilk resmi maçta gol atan Simao, bugün Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulundu. Portekizli oyuncu, Bucaspor maçında Siyah-beyazlı taraftarların yarattığı atmosferle ilgili "Futbol hayatımda bu kadar coşkulu bir topluluk görmedim" yorumunu yaptı. Simao şu ifadeleri kullandı:

"Sahaya çıktığım zaman bütün tribünlerin dolu olduğunu ve tezahüratlar yapıldığını gördüm. Taraftarlarımız her dakika takımlarına destek olmaya çalışıyorlar. Zaten birçok insan tarafından harika bir taraftar kitlesinin olduğunu duymuştum. Barcelona'da oynadığım dönemde Beşiktaş taraftarlarını ilk kez gördüm. Nasıl bir taraftarın önüne çıkacağımı aşağı yukarı biliyordum, ancak böylesini beklemiyordum. Futbol hayatımda bu kadar coşkulu bir topluluk görmedim. Bir şeyler başarmak istiyorsak bu taraftar gücünden en iyi şekilde faydalanmamız gerekiyor."

İkinci yarıyla ilgili olarak da kısa bir değerlendirmede bulunun Portekizli oyuncu, "İstediğimiz hedeflere ulaşmanın kolay olmadığının farkındayız. Liderle aramızda önemli bir puan farkı var. Fakat imkansız diye bir şey yok. En kötü ihtimalle Şampiyonlar Ligi'ne gitmek için çalışacağız" açıklamasını yaptı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Sabrosa : 'Futbol Hayatımda Bu Kadar Coşkulu Bir Topluluk Görmedim' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement