Şahan Gökbakar'dan Burak Elmas'a sert tepki - Son Dakika
Spor

Şahan Gökbakar'dan Burak Elmas'a sert tepki

Galatasaray taraftarı olan komedyen Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabından başkan Burak Elmas'a tepki gösterdi. Gökbakar, "Koltuktan kalkmamak için verdiğiniz mücadeleyi ve gösterdiğiniz çabayı Galatasaray'ı şampiyonluğa taşımak için verseydiniz keşke… " paylaşımında bulundu.

30.04.2022 15:13  Güncelleme: 15:25

Galatasaray'ın Avrupa Ligi dışında Süper Lig'de üst üste aldığı kötü sonuçlar ve Türkiye Kupası'nda alt ligdeki Denizlispor'a elenmesinden sonra Fatih Terim görevden ayrılmıştı.

ELMAS DİVAN KURULU TOPLANTISI'NA KATILMADI

Fatih Terim'in Galatasaray'dan ayrılması sonrası tepki çeken Burak Elmas yönetimi, bugün düzenlenen Galatasaray Kulübü Olağanüstü Divan Kurulu Toplantısı'na katılmadı.

GÖKBAKAR ELMAS'A SERT ÇIKTI

Galatasaray taraftarlığıyla bilinen ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla sarı kırmızılı takımın başkanı Burak Elmas'a tepki gösterdi.

"KOLTUKTAN KALKMAMAK İÇİN VERDİĞİNİZ MÜCADELEYİ..."

Şahan Gökbakar, "Galatasaray'ı bu hale getiren Burak Elmas ve yönetimi, kötü icraatlarına devam ediyor. Koltuktan kalkmamak için verdiğiniz mücadeleyi ve gösterdiğiniz çabayı Galatasaray'ı şampiyonluğa taşımak için verseydiniz keşke... Ama mentalite meselesi tabi..." ifadelerini kullandı.

Şahan Gökbakar'ın hedefinde Galatasaray Başkanı Burak Elmas var! Çok sert 'koltuk' mesajı
Şahan Gökbakar\'dan Burak Elmas\'a sert tepki

Son Dakika Spor Şahan Gökbakar'dan Burak Elmas'a sert tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement