Şahin: Tecrübenin Okulu Yok - Son Dakika
Spor

Şahin: Tecrübenin Okulu Yok

Şahin: Tecrübenin Okulu Yok

Kardemir Karabükspor Başkanı Nevzat Şahin tecrübenin okulunun olmadığını, yaşanması gerektiğini söyledi.

20.05.2013 15:11  Güncelleme: 15:27

Kardemir Karabükspor Başkanı Nevzat Şahin şöyle konuştu:

"İnandık ve mutlu sona ulaştık. Binlerce şükür olsun. Şu anda bu coşkuyu, sevinci yaşıyoruz. Şimdi ders alarak ayağımızı yere sağlam basmamız lazım ve ona göre de bazı şeyleri yapmak lazım. Tecrübenin okulu yok, yaşanması lazım. Yeni sezonda herşey daha iyi olacak. Takımımızın kalitesi bugünleri yaşamaması gereken bir kadroydu ama öyle veya böyle yaşadı."

Teknik direktör Mesut Bakkal'ın ayrılmasıyla son 2 haftada takımın başına getirdikleri Suat Sarıcan'ı tebrik eden Başkan Şahin, "Çok başarılıydı. Son 2 haftada kalitesini gösterdi. Şehrimizden iyi bir teknik direktör çıkardığımıza inanıyorum. Suat Sarıcan ve ekibini tebrik ediyorum" dedi.

Başkan Şahin, şu anda ligde kalmanın sevincini yaşadıklarını, daha sonra teknik direktör ve takımla ilgili ne yapacaklarına karar vereceklerini vurgularken de şöyle konuştu:

"Şu anda ligde kalma sevincini, coşkusunu yaşıyoruz. Kendimizi gelelim, ondan sonra iyi bir teknik direktörü takımın başına getirmek istiyoruz. Karabükspor hiçbir zaman teknik direktörsüz kalmaz. Biraz coşkuyu yaşayalım, kendimize gelelim ondan sonra teknik direktör ve takımımızla ilgili ne yapacağımıza karar vereceğiz. Taraftarlarımıza kötü günler yaşattık. O yüzden de onlardan özür diliyorum. Ama ligin sonu iyi bitti. Yüzümüzün akıyla mücadelemizden çıktık, mahcup olmadık."

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Şahin: Tecrübenin Okulu Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement