Sakarya'da Continental Süper Enduro Yarışları Yapıldı - Son Dakika
Spor

Sakarya'da Continental Süper Enduro Yarışları Yapıldı

Sakarya\'da Continental Süper Enduro Yarışları Yapıldı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen Sakarya Continental Süper Enduro yarışlarında sporcular, Ayçiçeği Bisiklet Vadisi'nde eleme usulüyle rakiplerini eleyerek finale çıkmaya çalıştı. Yarışlarda 12 şehirden 40 sporcu, yapay ve doğal engellerle mücadele etti. Kadınlarda İlayda Yağmur Yılmaz birinci olurken, erkeklerde Aleksandr Kurashev birinci oldu. Yarışları protokol üyeleri de izledi ve ödüller verildi.

10.12.2023 19:23

- Enduro yarışları nefes kesen görüntülere sahne oldu

SAKARYA - 12 şehirden 40 sporcunu katıldığı Sakarya Continental Süper Enduro dağ motosikleti yarışları nefes kesen görüntülere sahne oldu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin organizasyonuyla Sakarya Continental Süper Enduro yarışları gerçekleştirildi. Ayçiçeği Bisiklet Vadisi'nin orman parkurunda taş, çamur, kütük, lastik, beton, rampa ve köprü gibi türlü engellerle dolu zorlu parkurda 40 tecrübeli motorcu yarıştı. Yarış sonunda Türkiye Motosiklet Akrobasi Şampiyonu Birkan Polat sporseverlere eşsiz bir gösteri sundu. Erkekler ve kadınlar olmak üzere 2 ayrı kategoride eleme usulüyle gerçekleşen dev yarışı kadınlarda İlayda Yağmur Yılmaz kazanırken İrem Ertuzun ikinci ve üçüncülüğü ise Aslı Kutlucu elde etti. Erkeklerde ise heyecan dolu yarışları Aleksandr Kurashev birinci bitirdi. Burak Arlı yarışı ikinci bitirirken, Bayram Uysal ise yarışı üçüncü olarak tamamladı. Sporculara ödüllerini ise Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Vali Yaşar Karadeniz ve Kenan Sofuoğlu takdim etti.

Ödül töreninde konuşan Ekrem Yüce, "Dünyada ilk defa gerçekleştirilen bir formatı izledik. Kazasız belasız atlattık. 12 şehirden 40 sporcu katıldı. Heyecan dolu yarışlar oldu. Bu soğuk havada vadiye gelerek heyecan dolu yarışları takip eden motosiklet tutkunlarına teşekkür ediyorum. İnşallah şehrimiz önümüzdeki yılda da birçok ulusal ve uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapacaktır. Bu tür dev organizasyonlarla şehrimizin ismi her daim dünya sahnesine çıkacak" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Sakarya'da Continental Süper Enduro Yarışları Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement