Sakaryaspor'da Genel Kurula Doğru - Son Dakika
Spor

Sakaryaspor'da Genel Kurula Doğru

Sakaryaspor\'da Genel Kurula Doğru

Kulüp Başkanı Doğrucan: "Selahattin Aydın, 1,5 milyon liralık bütçesiyle başkan adayı olması halinde ben aday olmayacağım"

02.07.2013 15:47

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Sakaryaspor'un kulüp başkanı Metin Doğrucan, Selahattin Aydın'ın 1,5 milyon liralık bütçeyi garanti etmesi halinde 4 Temmuz'da yapılacak genel kurulda aday olmayacağını söyledi.

Doğrucan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sakaryaspor'un menfaatleri doğrultusunda genel kurul kararı aldıklarını hatırlattı.

Karara rağmen yerel basında başkan adayı olacağına ilişkin haberler yer aldığına işaret eden Doğrucan, "Önümüzdeki günlerde kongre yapılacak.  Selahattin Aydın, 1,5 milyon liralık bütçesiyle başkan adayı olması halinde aday olmayacağım. Bunu daha önce de açıkladım ama sürekli basında aday olmayı düşündüğüm yazıyor. Aydın'a projeleriyle ilgili sorular sorulması gerekiyor ama hala bizimle ilgili yalan haberler basında yer alıyor" şeklinde konuştu.

Doğrucan, Sakaryaspor'u seven herkesin kulübün menfaatleri doğrultusunda hareket etmesi gerektiğini belirterek, kulübe iflas davaları açıldığını, takımın amatör lige düşme tehlikesi bulunduğunu kaydetti.

"Aydın'ın önünü açmak adına kongre kararı aldık" diyen Doğrucan, "Başkan adaylarının şeffaf olması lazım. Üzerimize düşen tüm görevi yapmaya hazırız. Bundan sonra da Sakaryaspor için yapılması gereken ne varsa elimizden geleni yaparız. Bütçesi olan bir aday karşısında aday olmamız söz konusu değil" ifadesini kullandı. - Sakarya

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Sakaryaspor'da Genel Kurula Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement